Ja det har ikke vært lett å være meg denne uken. Første gang har jeg satt pris på å være helt alene uten jentungen så lenge. Jeg klarer ikke engang å åpne munnen min nesten. Har sovet mye da også har disse produktene i fra Essante vært mine lyspunkt nå siste tiden. Lukten og hvordan huden føles og kjennes etter jeg har brukt produktene.

Jeg har til nå ikke funnet ett eneste økologisk ansikt og øyekrem som har falt i smak. Så da har det blitt til at jeg har vært uten ansikt og øyekrem. Og nå endelig føler jeg meg så hel med å bruke giftfri, gmofri produkter fra topp til tå. Det føles virkelig som mitt bidrag er med å forandre verden til ett bedre plass å bo i.
Tenk at vi kan gjøre nettopp dette. Forandre verden med våres kjøpevaner! 😀 
Er så takknemlig for nettopp det. Jeg har boikottet natusan og alle de “dritt” produktene i over 20 år Så jeg er bare glad for hvert år blir jeg mer og mer bevist på flere produkter på marked som jeg kan skape bedre hverdag med. Og nå har jeg funnet produkter jeg kan bruke resten av min tid på denne jord. Og denne følelsen at jeg virkelig gjør noe riktig for Jorden vår. Det er deilig fantastisk følelse.

Så selvom det er jævlig vondt å få kjevebenet løs i fra plassen sin, så er jeg svært så takknemlig for Essante Organics, nå har jeg en grunn til å smile selvom jeg har smerter i munnen. hehe

Tusen hjertelig takk Essante Organics ??????


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es