Har hatt alt for kort koselig late seg «husmorferie» hos Erik. Skulle jo være der til onsdag. Men visdomstanna mi som har tulla med meg en tid nå, knakk helt sånn plutselig. Så nå i dag skal jeg til tannlegen og trekke resten av tanna.

Jeg er kjempe glad i mine tenner. Har vært super heldig egentlig, og dem står i rad og rekke slik som dem skal. Men disse visdomstennene mine trenger jeg å trekke ut rett og slett. Dem er så i dårlig kvalitet pluss plassmangel gjør at jeg kommer jo ikke til for å pusse dem ordentlig. Det er vist normalt gitt har jeg hørt. Så puh til det.

Har byttet tannkrem til Essante sin tannkrem, driver og tester den. Den er like fantastisk som forrige. Bare at Essante sin inneholder Stevia da. Tenkte å begynne med å ta flere bilder av produktene for å legge ut på Eco-organic instragram konto min, og begynne med å invitere folk her. Eller dra til noen som homeparty, jeg har ikke drevet med slik før så jeg gleder meg til å lære mer.. 🙂

Ønsk meg lykke til da hos tannlegen. Har utsatt denne turen så lenge jeg kunne. Er ikke noe glad i sprøyter og hvert fall ikke noe i kjeften. Urk kanskje jeg skal be om å få narkose istedenfor. ??

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es