Det gjør noe med en når sola skinner. Når en har sovet godt. I går la jeg meg nesten samtidig som minstemor i hus. Stod opp med riktig fot til å med. Altså jeg da, det var verre med hu lillemor, men det er nå så.

I går drev vi ute i hagen og hadde det så godt sammen. Så jeg har planer om å fortsette denne uken der jeg slapp i går. Nemlig å ha det deilig og godt. Ta på meg mine regnbuebriller rett og slett, å se livet som magisk det er.

Du vet når ingenting er sikkert, så er alt mulig. Jeg tenker når alt er en gave. Å stå opp til en ny dag er en gave. Livet er gave. Så jeg skal leve nok engang hverdag å minne meg selv på hvor magisk alt er og hvor fredelig Verden vår er, hvor fantastisk denne livsreise er!
Sende healing og kjærlighet i øst og vest. Og bare nyte det å være magisk selv.

Jeg velger Kjærlighet. Ta all valg ut i fra kjærlighet. Og jeg ønsker det samme for deg. ~<3Lag deg selv en deilig fantastisk uke med haug av magiske øyeblikk.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es