Jeg fant ut at jeg har tatt livet for seriøst. Siste tiden har jeg vært nokså “små” stresset pga økonomien min. Men jeg har allerede nå merket at ting har endret seg. Jeg har skiftet tankegang. Også nå driver jeg og prøver ut denne nye manifesteringen min. Altså jeg har ikke fått noe gratis her i livet.
Alt jeg har fått har jeg jobbet hardt for det, eller blitt velsignet fra oven. Jeg har alltid blitt tatt vare på av universet.
Penger har dalet ned stort hele tiden når jeg har trengt det. Ting har bare ordnet seg ALLTID. Jeg tenker så klart vil alt ordne seg nå også framover.

Jeg har jo ikke kommet så langt for så komme så langt. Men mest alt, har jeg lyst å leie ut huset for 1 år også reise rundt i verden. Har du lyst å være med?
Altså leve minimalt i det året og bare oppleve ting og hjelpe mennesker der det trengs. Tenk da det nydelige minne jeg kan skape for Adelina.

Det er ingen ny rømme vekk plan. Jeg kjenner meg svært så rolig når jeg tenker på det. Jeg har lyst å oppleve andre ting enn å sitte her og blogge om masse greier. Jeg er ikke bare en som prater, jeg er en som gjør ting. Kjenner jeg er veldig klar for å gjøre noe mer. Bli noe mer. Jeg er så utålmodig.

Men ja studie mitt begynner igjen til høst da. Så jeg trenger kanskje å gå på det. Men ja jeg har veldig lyst altså, dra rundt verden, være til nytte. Slippe å tenke på strømregning og annet dilldall. Komme tilbake med masse gode minner.
Aner jo ikke hvordan det blir framover. Med all den ubalansen som er, uansett jeg orker ikke å tenke på det nå. Jeg ønsker å ha mer lek og moro i livet mitt. Jeg er jo en drømmer, jeg ønsker å drømme mer. Gjøre mer. Elske mer. Kose mer. Ja mye mer av det gode. Det har vært altfor seriøst rundt meg siste 4 år. Jeg kjenner jeg er så ferdig med det.

Så hva gjør jeg da? Ja, jeg tenkte egentlig å ta jobben min litt seriøst nå framover. Lage noen videoer og slikt, å få inn noen klienter.

Men utenom det så ønsker jeg virkelig å ha det mer lekent rundt meg. Å være den glade lykkelig nysgjerrige meg som ikke er redd for stort.

Så hva tenker du? Altså reise vekk for 1 år eller noe så. Hadde det ikke vært deilig da? ;D
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es