https://www.facebook.com/azadeh.aslanzadeh.azari/videos/133206994414699/Det har blitt en slags internt humoristisk greie for meg å ha endel tørrbetong her hjemme. Alle de ørten posene som er igjen her nå etter lille hobbit tilbygget da. Handlet mye av det som trengtes til tilbygg i fra Byggmax.no  (Annonse) Anbefaler dem sterkt. Utrolig billig å handle der i fra og ikke minst kjempe service. Så dermed har jeg gått rundt og små humret for meg selv for alt jeg kan lage med tørrbetongen jeg har. Som forresten kostet nesten ingenting for hvert pose B20 på 25 kg.Dagene går i surr, men det var hvert fall her om dagen jeg bestemte meg for å være noe annet en murer assistent. Begynner å bli noen år siden nå da, 4-5 år siden jeg var murer assistent. Oi som tiden flyr. Uansett jeg ønsket å fikse trappa ute. Egentlig så jeg for meg å fikse alle trinn, men tror jeg lar det være med denne trinnen nå foreløpig. Etter 5 sekker så var ryggen min nesten ferdig. Tror halve område her hørte meg stønne her. haha

Dessuten så fant jeg ikke den andre stålsaksa mi eller hva det nå slikt heter. Så måtte finne alternativ jern til det hele. haha
Blandingen gikk jo også greit håper jeg, det verste er egentlig forarbeid synes jeg.
Altså jeg har 10 tommeltotter når det kommer til snekring. Jeg får det bare ikke til, uansett hvor mye enn jeg har prøvd. Jeg er ganske så handywomen sånn egentlig. Dessuten så er jeg såpass nysgjerrig så jeg klarer det meste. Men noe skjer når det kommer til baking, strikking og snekring. Akkurat som det blir en slags kortslutning i hjernen og videre til fingrene. Jeg klarer ikke engang å slå i hammeren to ganger samme plassen. Så det er veldig fascinerende å se på snekring gjort av andre så klart.Hvor var jeg hen nå, jo forarbeid. Det ble nå en slags typisk Azi Yalla forskaling. Det er jo helt fantastisk at det ble noe i hele tatt. Tenk om betongen kunne bare stå av seg selv helt, sånn jeg slapp å lage meg forskaling. Da kunne jeg fikse hele her som jeg ønsket. Men ja vi får se hvordan denne trinnen blir. Om den vil i hele tatt holde.

Resultat ehmm enda mer jobb. Men nå har jeg lært litt i fra første runde. hehePå tirsdag var jeg sikker på jeg sprakk blodåre i hjernen da jeg skulle ta bort pinnen jeg hadde lagt i hullet på trinnen, det er sånn hull på de andre trinn også. Jeg fikk hvert fall intens vondt i hodet. Trodde en stund at jeg skulle besvime av. Den satt virkelig fast. Jeg stønnet, bannet og ropte etter mamma min tilslutt. Hun bor ikke her altså. Men det er tredje gangen jeg roper på mamma i min voksen alder. haha
Sist gang fikk Glenn meg opp på garasjetaket midt på vinteren for å ta ned snø. Vi begge små bedugget, det var glatt som pokker og skummelt. Jeg våget ikke stort ble stiv av skrekk. Ble til at jeg ble sittende der oppe og ropte etter mamma min, mens jeg lo da så klart. Han var jo apekatt så han kom og “reddet” meg på hans merkelig måte.

Uansett jeg fikk nå stokken ut tilslutt, selvom det ble nå litt skade på muren. Men nå har jeg lært, jeg skal ikke ha sånn yala løsning neste gang. Vi får nå se om den holder i hele tatt. Det tar jo lang tid før den herdes. Dessuten med den yala løsningen på forskalingen jeg hadde. Ehmm lurer på hvordan det blir tilslutt. Morsomt likevel synes jeg. Selvom jeg ble virkelig sliten altså. Skikkelig tungt og det bare etter 5 sekker.
Lurer på om jeg skal heller støpe figurer og slikt istedenfor. haha Jeg har hvert fall alt for mange sekker med tørrbetong, faren min skal hente noen håper jeg. Men vi får se.

Det blir spennende å se om den holder til vinter. Tror jeg skal gjøre resten av trappene etter en runde med vinter, så slipper det å bli dobbelt med arbeid.

Trenger du B20 til nesten ingen peng, så finner du det på Byggmax.no (Annonse)


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es