Jeg har jobbet mye ute egentlig, jeg har ikke vært noe særlig flink til å huske å ta bilder. Det er noe med å huske alt en skal ta ut av huset, slik at en slipper å ta av skoen hundre ørten ganger. Ikke at jeg bryr meg om jord og slikt i huset når fra Våren til Høst, da tar jeg bort nesten alle teppene til å med. Også er det huske å koste og vaske gulv osv.
Men først trenger det å bli litt vamere her før jeg tar vekk resten av teppene.
Men altså jeg ønsker å bli flinkere til å ta dere med meg rundt her med det jeg gjør her. Det er MYE jobb å bo i en sånn gammel plass. Det er veldig mye sjarm i det da, det er en plass med sjel rett og slett. Ingen verdens ting er strøkent, det er så rustikk og romantisk at en kan bli kjærlighetssyk av mindre. Fantastisk plass.

I lang tid før var jeg dritt forbanna på bonden som ødelag veien min. Det har vært litt av en prosjekt å få ut alle som har kjørt ut fra innkjørselen min. Denne vinteren har jeg vært så takknemlig og sendt han gode tanker. Takk kjære bonden at du føkke til veien min. Er så takknemlig at nesten ingen våger å kjøre opp hit. Hvert fall ikke om vinteren. Så jeg slipper å få ubudne gjester her. hahaha

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen ja det har vært mye jobb da det kan jeg si, jeg har fått mange blemmer her til å fikse veien. Trenger noen tonn med grus da. Det får bli etter luken ute, bjelken i kjeller, maling av hus og garasje , taket på hoveddelen og garasjen, kjøkkenvifte, og porten trenger facelift i samme sleng, altså alt det er byttet ut engang. Og når det er gjort så ønsker jeg nytt bad. Eller noe så, vi får se om en lever til da. Det er jo ikke selvfølge det heller har jeg lært gitt.
Husker første gangen etter hendelsen noen spurte meg hvor ser du deg hen om 5 år. Jeg svarte tørt, forhåpligvis i livet da. Det var hun ikke forbredt på å høre gitt. Det ble veldig rar stemning kan jeg kort si. Humrer over det hele.


Jaja, Så i dag er det lørdag. Det er helt vanlig dag. Så jeg tenkte å huske å ta med kamerat mitt ut og ta bilder. Selvom rådyrene har spist opp alt jeg har av grønt og tulipanene som var på vei opp. Det der var skikkelig dårlig gjort. så “vårt vennskap ble brått slutt”. Altså jeg har 2-3 her hele tiden, når portene står åpent så klart. Men nå siste to døgn har jeg lukket igjen porten. Så får vi se om noe blomst dukker opp i år i hele tatt. Eller om jeg trenger å skaffe nye igjen nok engang. Ikke at det gjør meg noe. Alltid kjekt å dra til gartneri haha.
Så trenger jeg å tenke noe smart til de rådyrene til neste vinter. Kanskje plante haug av tujahekk på utsiden av gjerdet slik at dem blir vant med å bli mate på utsiden, etter det ikke er noe epler igjen på bakken i gården så klart. Jeg får se, den tid den greie. Nå er det nå. 🙂

Ha en deilig dag kjære deg <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es