Jeg føler meg heldig og velsignet at jeg kan gi barna mine en barndom, der dem kan ferdes naturlig med naturen. Dessuten så er det som å være på hyttetur hele året her. Det er helt magisk plass her.

Nå har snøen på Vår siden blitt borte, dermed kom det opp tilbygg ting som skal ryddes unna. Så da var det bare å sette i gang å rydde. Jeg har bestemt meg å ta litt etter litt, det er jo ørten sekker med sement som det ikke lønner seg engang å kjøre tilbake for å få pengene igjen. Men det er jo alltid kjekt å ha any way. 
Jeg trenger å få ryddet unna tomten før jeg setter i gang og tømmer ut garasjen og gamle husmansplassen.

Uansett når jeg først er i gang med ryddingen, så ble det bål her hjemme i går kveld. Minstejente mi, Shanti hunden vår og meg. Lagde oss kakao, jeg fant faktisk marshmellows, harde hadde dem blitt gitt. Men da var dem faktisk best. Jeg grilte og spiste 2 stk for første gang på evighet. Jenta mi var ikke helt enig at dem var best slik da.. ;p

Vi hentet ved og lille jenta mi på 5 lagde enda større bål, hun er jammen dreven på dette. Skulle nesten ha trodd hun har ikke gjort noe annet hele livet. Så dette kunne hun. Sterk liten jente på 5 år gitt. Hun og storesøster på snart 14 år er så lik meg på mange måter. Jeg lurer på hva dem blir tilslutt jeg.
Vi koste oss lenge i går, lo og hadde det kjempe koselig. Så på stjernene sammen. Jenta mi er så omsorgsfull, hun sa “jeg håper storesøster L og søsenbarnet D har det også bra. For så ser hun opp på himmelen og takker stjernene for våres ansikt og kropp.
Tenk lille jenta på 5 år vet at vi kommer fra stjernene. Det er nå helt fantastisk.

https://blogg.azadehazari.noI dag stod jeg opp til nytt prosjekt. Det dukker opp nytt hull hvert år på oppkjørselen her. Så da måtte den tettes før jeg kunne kjøre ut igjen.
Er glad for jeg er Steingal, og har noe stein lignende alltid rundt om kring, ellers det meste er jo fryst fast nå på denne tiden. Men jeg fikk nå omsider noe grus også på. Men måtte pent kjøre for å hente mer grus. Det ordnet seg jo helt greit det også, fikk kjøpt en bøtte først. For så traff vist en god venn som jobbet på pukkverk og fikk tak i grus også.For så etterpå spylte jeg huset med høytrykkspyler. På utsiden altså.. ;p
Så nå ble det deilig luft rundt huset. Mangler bare å rydde unna høst og vinteren.
By the way jeg trenger å male kjøkkene lysere. Egentlig hadde jeg vist på forhånd at det skulle bli slik som det ble, så hadde jeg ikke ønsket å ha vegg i hele tatt mellom kjøkken og tilbygg. Større kjøkken er jo mye bedre. Men så hadde jeg vist alt dette her på forhånd. Så hadde ikke vært noe tilbygg eller bryllup heller…
Men nå når først det er slik som det har blitt, så må jeg si det er nå godt at det er bedre energi i tilbygg, sånn at jeg kan være der hvert fall.

Så nå er endelig klokke 15.30, i kveld skal vi bålet igjen. Hillmar ble invitert bort. Så det blir koselig å båle med lillebror. Nå er jeg kjempe trøtt etter hel dag jobbing hjemme. Så det er ikke akkurat veldig mye slappe av selvom det er vinterferie. Men det er nå deilig da. Jeg takker for alt jeg kan bruke kroppen min på. Det er jo med alt som er av å fikse rundt tomten og huset at jeg har klart å beholde mine muskler siste snart 4 år. Det er alltid noe å gjøre her. Er så takknemlig for nettopp det, det er deilig meditasjon i tillegg.


Og ja dagens outfit var 😉


Lag deg selv kjærlighetsfull dag <3

Dagens mantra <3 Jeg er Åpen & Mottagelig til å Motta og Gi, Kjærlighet <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es