Føler jeg har forsovet meg hver morgen siden lørdag. selvom jeg har stått opp før 08.00. Det er jo egentlig deilig med fri, men jeg har ikke tatt meg noe særlig fri jeg da enda.
Siste to dagene har jeg hatt noen merkelige drømmer. Lurer på om dem jeg har drømt om har drømt om meg. Sukk sier jeg bare. Det har vært så livilig drømmer at jeg føler meg ikke uthvilt når jeg har stått opp. Kanskje Adelina har rett med det hun sa til meg for litt siden. “Hun sa, noen ganger når vi drømmer så er vi der på virkelig.”


Foreldrene mine er endelig tilbake i fra Tyrkia. Denne runden skal dem være her til juni. Tenkte å besøke dem oftere denne runden. Dem er nå søte og gode. Jeg elsker dem virkelig. Fikk forresten måne og stjerne gull smykke av dem til 40 års dagen min. Kjekt å bli 40 asså. Ser ut som feiringen og gavedryss blir aldri helt ferdig. Helt greit det, jeg har ikke akkurat blitt så bortkjemt med å få gaver i livet. Tvert i mot, jeg elsker å gi gaver da. Det er alltid gøy å gi gaver. Selvom jeg har ikke vært noe flink til å gi gaver til foreldrene mine da..

Skal få besøkt farmor til Adelina også oftere framover. Jeg prøver å holde ungene mine utenfor bloggen så ofte jeg kan forresten. Har lært i fra de 3 eldste barna mine. For hvert av dem som har blitt eldre har dem bedt meg om å slette bilder jeg har lagt ut av dem på nett. Så da har jeg lært. Prøver å skrive og legge ut minst mulig ut. Jeg har blitt flinkere til å spør før jeg legger ut også.

Skriver mer i morgen. Står fortsatt i morgenkåpen. Tror by the way jeg sprakk blodåre i hjernen eller noe nå, når jeg prøvde å dra ut pinnen jeg hadde lagt rundt sementen jeg lagde i går. Nå er jeg besvimmel gitt.
I dag skal jeg gjøre minst mulig tenkte jeg. Bare leke med Adelina. I går var jeg så sliten så det ble ikke noe lek for oss to.

By the way en deilig minne har dukket opp i hodet siste tiden. Jeg smiler hvert fall godt når den har dukket opp, herligt. 🙂

Lag deg en deilig tirsdag <3

  - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es