Egentlig vet jeg ikke hvor jeg skal begynne, at jeg omtrent Ulte da det var FullMåne, danset naken rundt her ute i skogen min, åpnet halschakra, sang, fikk jordet meg ordentlig, ja you name it.
Fantastisk deilig befriende opplevelse, trenges virkelig å oppleves.
Deilig å være Huldra i skogen min. En føler seg i tillegg så ydmyk og takknemlig for å bli påminnet nettopp slike magiske stunder, der en kan føle seg levende rett og slett! Og heldigvis bor jeg så pass øde, så de aller fleste naboene er dyr og fugler. Ingen av dem klager, tverdt i mot i år har det vært så mange forskjellige fugler her. Og min aller første kraftdyr har det vært så mye her i år. I Par til å med, de forrige år har jeg bare sett dem alene gitt.. altså Duene har flydd rundt hvor enn jeg har vært siste tiden. Så mange av alle dyr egentlig. Helt fantastisk, akkurat som dem har blitt helt tiltrukket til denne plassen!

Akkurat nå sitter fuglene rundt meg i grener og synger, dem tar ingenting i fra fuglekassen. Bare studerer meg og synger. Mens jeg sitter her ute nå og skriver dette nå på morgen. Deilig med hjemmekontor, selvom det er søndag da. En sterk kaffikopp er vel tingen. Trenge å øve å komme tilbake til hverdagen gitt.

Eller om jeg skal begynne med å tenke alle gode tankene jeg har gjort meg siste tiden om så mye egentlig.

Uansett jeg kan nevne kort at NAV systemet er ikke bygget for mennesker som ønsker noe annet enn å være liten. Altså NAV systemet er så dysfunksjonell, dem trenger å finne en balansegang om hva dem egentlig står for. Jeg skjønner jo at dem ikke ønsker “å føle seg lurt”. Men samtidig kreve nesten at en skal være “nesten døende” før en får riktig hjelp er litt vel drøyt. Dessuten så trenger dem å begynne å samarbeide mer med andre sektorer. Egentlig trenger jeg å skrive eget innlegg om det en annen gang. Jeg orker ikke å kaste blekk på dette nå.. Så jeg puster med magen og hører på fuglesangene igjen.

Jeg tenkte at NAV kan spare de 6000 kr dem skulle gi meg i måned, jeg kjenner en sånn 3D STOLTHET krenkelse vokser i meg, bare jeg tenker på hvor dem mener jeg trenger å få hjelp. Og ikke minst det skal ta meg 3 måneder og til å med kan forlenge til 6 måneder for å skrive CV og søknad. Hvor tilbakeståen tror dem jeg egentlig er. Altså at jeg trenger i verste fall 6 måneder for å skrive en CV og sette den i sammen for å finne en tittel på meg selv. Nei vet du hva. Puste med magen jeg..

Jeg har selv lagt sammen alt jeg har studert og kommet fram til dette på egen hånd. I min healing session, så foregår det egentlig alt mulig, alt i fra livsveiledning til energifeltlesing, til kraftdyrlesing ja you name it. Det er egentlig noe jeg har jobbet hardt for å kunne være stolt av. Jeg bruker god tid på hvert eneste klient. Jeg trenger virkelig å sette pris på min egen energiutveksling. Jeg tenker at Psykoterapeut er mer passe riktig tittel på det jeg driver med, enn Healer og Coach/Veileder og alt det der..

Jeg er jo egentlig ganske så Magisk vesen å være i kontakt med. Jeg gir mye av meg selv når jeg er i min rette element. Jeg tenker jeg trenger å rette opp ryggen og ta betaling ut i fra hva den som søker meg får av det som er.
Altså det er ikke prat om å overdrive noe som helst. Bare det å kunne gi sine klienter en slik runde med healing og samtale i tillegg, uten at det blir noe rart og pinlig. Det er egentlig kunst i seg selv. Også bare å komme hit til denne plassen er jo healing i seg selv i tillegg.

Jeg føler meg ganske så velsignet akkurat nå. Takk takk takk takk!!!

Jeg har kjent på så mange deilige gode følelser og tanker nå siste dagene. Egentlig mye jeg har ønsket om å dele. Men for første gang på lang tid. Så kjenner jeg at jeg trenger å vente litt. Det er ikke alt en trenger å dele med alle med engang.

Jeg ønsker likevel å si Tusen Hjertelig Takk til deg som er innom og leser. Jeg er så takknemlig og virkelig ydmyk over slike personligheter som deg har funnet veien innom hit.

Lag deg en deilig lat søndag hvor enn du er.. <3 Nå skal jeg endelig nyte noen barnefri dager.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es