I går ble jeg helt ute av det blå skikkelig forkjøla, det er nå ikke rart, det blir jo kaldt og varmt hele tiden. Dessuten så er jeg fysisk sliten. Jeg trenger å ta vare på kroppen min mer framover. Danse mer rett og slett og gi meg selv tid til å slappe av mer i løpet av dagen.

Beste søs <3Rakk heldigvis å komme hjem til kveldsmøte i kveld etter vi var på familie bursdag selskap. Så fikk med meg litt av det, altså fuglene i skogen sin kveldsmøte. 
Jeg hadde glemt i farta at det var denne søndagen vi skulle feire søs. Var sikker på det var neste søndag. Jaja uansett fikk til å med vasket bilen før vi dro. Jeg, for engangs skyld hadde reneste bilen parkert der i dag, ikke verst gitt.Er egentlig veldig tett i skallen til å kunne skrive noe mer i dag, dessuten er jeg så mett etter å ha vært hos søs. Spist for resten av uken. Fikk sovet litt da i mamma min sin seng, så det gjorde godt. Men ser fram til å legge meg i senga og høre på en eller annen frekvens slik jeg blir frisk.
Jeg får ta igjen til uken som kommer å skrive mer.

Kjekste tantungen ever. Han er singel by the way.. ;p
Vet ikke hvorfor bildet ble opp og ned. Men i dag er jeg helt opp og ned selv så..

Nå skal jeg slappe av før det blir natta her. I kveld er jeg enda mer kosesyk. Jeg får klemme ekstra på puta mi i kveld. Tror det blir nok tidlig kveld på meg i kveld og. Natta eller god /morgen/dagen/kvelden alt ettersom hva tid du leser.. ;p

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es