På onsdag hadde jeg på meg dette. Buksen finner du HER.
Bodyen husker jeg ikke engang hvor det var jeg kjøpte, det er lenge siden.

Jenta mi skal få besøk av sine 3 gutte bestevenner i dag. Så jeg trenger å ordne her og fikse her inni mellom alt annet. Så jeg har ikke stort tid å bruke på bloggen i dag. Deilig å se at jenta mi er også slik som meg. Får seg lett guttevenner enn jentevenner. Det er noe med gutta, mindre komplisert. Jeg savner mine guttevenner. Lett å få seg nye guttevenner når dem først skjønner “its never gonna happend” og går ut i fra sin irritasjons boble. Eller alt ettersom hvor gammel dem er da. Jo eldre jo lettere, med tanke på dem sier hvert fall ting slik som det er. Aksepterer ting lettere enn de yngre. Men ja alt etersom personligheten så klart.Lag deg nydelig deilig fredag. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es