I går ble jeg invitert til førpremiere på Nationaltheatret, Natta syng.
Jeg skjønner jo først nå sånn egentlig, hvorfor akkurat dette jeg skulle på. Og så klart svært takknemlig og ydmyk for jeg fikk æren og ble invitert bort. Det var virkelig ære i seg selv når jeg først skjønte hvem det var jeg hadde med å gjøre sånn menneskeplan aktig. Og det var jo ett stykke etter maten. Så det var svært hyggelig å treffe en slik gentleman. Selvom jeg trenger å nevne at jeg er opptatt av energi utveksling. Det har aldri falt meg inn noen gang å gå status veien, selvom det har vært mangt ganger mulighet til det.


At på slutten skulle ende slik var veldig overraskende, det trenger jeg å si. Det tok faktisk tid før jeg skjønte hva som skjedde. Fikk mild flashback. Men en roltig en. Fantastisk!
Så tusen hjertelig takk for invitasjonen, det fikk meg til å tenke at kanskje det jeg har opplevd er ganske så “vanlig”, enn det jeg har trodd tidligere.
På etterfesten kom jeg tilfeldigvis i prat med han enne som spilte. Fortalte han om hva jeg hadde opplevd. Han beklaget seg så mye og ble helt satt ut, stakkars. Mens jeg stod der og snakket om det som om det var helt normalt. Jeg tenker da har jeg gjort mitt for å komme meg videre. Siden jeg ikke hadde noe reaksjon når jeg fortalte det til å med.

Det var helt nytt opplevelse, alt sammen egentlig. Noe jeg vanligvis pleier aldri å gjøre. Med tanke på bare hoppe i invitasjon som skulle innholde så mangt og meget på en og samme kveld. Men i fra min side, så følte jeg det var en riktig så gammel sjels venn jeg skulle møte. Så det føltes helt riktig, rett og dra oppleve noe annet i tillegg. Jeg holdt ut hele kvelden uten å bli rar i kroppen til å med. Fantastisk energi på etterfesten både i lokalet og mange av de som var der.
Jeg traff ei herlig kvinne som bare ble til at vi to begynte å prate sammen helt uten videre og det var svært så hyggelig, dem kjente vist hverandre til å med. Så det var hyggelig. Jeg fikk nesten lyst å ta henne med meg hjem og bare beholde henne som vennine. Hun hadde en så herlig befriende energi en bare opplever sjeldent gang i livet.Alt i alt, deilig påfyll med energi. Jeg trengte en slik annen frekvens mennesker rundt meg tydeligvis. Trengte en slik energi utveksling. Dette ga mer smak. Jeg tenker jeg trenger å gjøre mer av det som føles riktig framover.
Kjenner meg ganske så stolt i dag jeg. Og ja i dag skal jeg tusle her i gården og rydde ut høsten i fra der snøen har smeltet. Nydelig vær ute. Jordet meg selv, stå rak rygg, klappe meg selv godt på skulderen. 🙂

Lag deg en deilig dag du kjære vakre sjel.


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es