Jepp, altså jeg har jordet meg for så jordet meg igjen, og driver forsetter å jordet meg enda mer. Stay grounded rett og slett. Jeg tror jeg skal slette nok engang FB appen før den går helt i hodet på meg. Altså det er jo veldig spesielt, alt dette er veldig spesielt. Ikke at jeg har vært så mye på FB med telefonen da.
Jeg kjenner det begynner å gå opp for meg, samtidig kanskje begynne å akseptere litt mer av at det er kanskje denne bloggingen som skal være min greie. Jeg vet ikke. Det er jo morsomt da å ha noe å gjøre.

Any way, jeg har som sagt jordet meg og jordet meg. Jeg synes jeg hører noen av Persere som har oppdaget meg, at dem ber please ikke vær en skrulling, haha En trenger jo egentlig å være litt skrulling for å kunne forandre noe tenker jeg da..

Jeg har hatt mye å skrive om, så det har vært sjølpining å ikke skrive noe i hele tatt for å være helt ærlig. Men ja jeg liker å leke jeg er usynlig noen ganger og forsvinner litt for meg selv. Så jeg har lekt litt usynlig rett og slett. Bare vært i min egen verden. 
Jeg trenger å si at jeg hadde ikke engang forestilt meg dette i hele tatt. Altså tilbake til FB verden. Jeg takker for tilliten folk har vist meg, alt av respekten og ja det er ikke måte på. Jeg har ikke ord. Så jeg later som min fb ikke eksiterer.
Er å få tak i på post@azadehazari.no om det er noe tenker jeg. <3 
Dette er helt fantastisk, blogger som ble oppdaget av folket og ikke media.Jeg kjenner jeg trenger å jordet meg for å beholde meg selv, men samtidig våge å syns mer. Våge å bli sett. Våge å vise mer av meg selv, våge å være MER. Dette er egentlig bare fantastisk. Samtidig skremmende. Ikke så skremmende lenger, jeg har ikke fått ett eneste panikkanfall.
Jeg trengte bekreftelse på om noen leser på dette, og få slike bekreftelser.
Synkronisering på høyt plan tenker jeg. Fantastisk!

Dette blir egentlig en liten sånn jeg trenger å få noen ord ut av sinn slik jeg kan fortsette med å ta frihelg. Altså jeg er min egen sjef, så dermed har jeg bestemt at min helg begynner søndag og mandag. Det har funket helt Nydelig for meg. Så jeg tenker at jeg fortsetter med det jeg. Selvom det blir nok skriving på mandag nå, godt å skrive faktisk igjen. Selvom mandager er sånn husarbeid dag for meg da. Jeg går fram og tilbake med husvask og skriving. Jeg trenger å vaske litt, rydde litt, støvsuge før jeg skriver. Haha det er vist en forfatter ting gitt. Ikke rart det ikke ble mye skriving i fjor tenker jeg gitt.

På lørdag var vi forresten innom samfunnshus, så på Annie. Uff ikke at jeg er noe Annie fan, så jeg kan ikke si at det fikk meg til å forandre mening. Men ja barna var super flinke da. Det var jo tross alt andre forestillingen den dagen i tillegg. Vell verdt å se barna, gjør så godt dem kan. De blide, hjelpsomme, hyggelige voksne, og hva dem steller i stand av kaker og slikt da, og billig kake og kaffi er det jo. (Ikke at det kan måle seg i hele tatt med hva Steiner opplegg så klart klarer å stelle i stand, men det er nå så)


Men å støtte dem er viktig likevel, dem gjør en god jobb for å holde barna opptatt med noe sunt. Lager gode minner for barna å ta med seg videre i livet. Så ta gjerne turen innom å se Annie likevel.

Altså budskapet selvom den er rar pakket inn er fin. Budskapet er jo at det er bra å være annerledes. Så det er jo kjempe bra. Og sangen er jo kjedelig, men fin da, “det kommer en dag i morgen, du må blablbabla…”
Men selvet Annie er så typisk “white” at det er nesten trist å se at den ble lagd samtidig da slaveri var tillatt! ÅÅåhhh fantastisk Annie. Til å med mine regnbue-briller blir kvalm av det hele.Men ja.. jeg har humra og hatt latterkick for meg selv her. Jeg er så takknemlig at jeg klarte å holde masken når jeg var der. Minstejenta hun elsker når vi går på ett eller annet. Hun blunker vanligvis ikke engang. Men denne gangen spurte hun minst 100 ganger er det ferdig snart? Jeg svarte tørt, jeg håper det. Ler og ler for meg selv. Barna som spilte, klarte til å med sin aller falskeste smil mot slutten det var helt fantastisk å se. Hahaha


Utenom så klart de som hadde hovedrollen, dem koste seg jo og ga alt dem kunne gi av energi. Veldig dyktige barn. Det skal dem ha.
Men de andre dem kjedet livs skitten av seg hele gjengen stakkars. Det var ikke mye stort som skjedde der gitt for felleskapet i år i forholde til de andre årene. Jentene mine var nydelige begge to så klart. Loriel min var helt nydelig i sin røde kåpe. Det var første lillesøster Adelina la merke til. Det er jo alltid kjekt å se barna sine da er med i ett eller annet det er nå selv klart. Også alltid koselig å se barnas venner. Dem er jo nydelige hele gjengen.

Jeg går og jorder meg litt til, vurderer seriøst å logge av sosial media helt før det går mer i hodet på meg alt dette.
Fantastisk spennende reise, det blir akkurat som en ønsker selv det skal bli. Vi er virkelig heldig og beriket, vi som lever nå og får oppleve alt dette hva enn det blir.


Jeg fikk påminnelse om å fortelle om tilgivelse. Det var tilgivelse tid for meg rundt 2010- utover 2015. Men så ble jeg så “mettet” å snakke/skrive om det og være der i tillegg. Det å tilgi seg selv og tilgi andre. Det er den første nøkkelen en lærer. Bare så synd at en lærer om takknemlighet etter en har lært først om tilgivelse. Det er vond prosess å gå gjennom når en går hen og tilgir. Nåde har det vært, nåde sier jeg bare.

Jeg kjenner jeg trenger å tilgi mer, tilgi meg selv. Jeg kjenner jeg “skammer” meg litt, selvom “tanken” bak har vært godt men. Litt slik som “Annie” vrangforstillinger kanskje kan jeg kalle meg selv. Any way, jeg har virkelig hatt en greie med Jøder. Beklager svært så ydmykt til ALLE mine jødiske Facebook venner som bruker tid til å med å oversette det jeg skriver her på bloggen. Og har åpnet seg opp for meg og vist meg tillit. Jeg er ydmyk over å blitt kjent med slikt bildet. Jeg tar bort mine “Hillbilly” briller. Så jeg ber ydmykt ned på mine knær om å tilgivelse.
Men jeg har boikottet all ting som blir solgt i fra Israel. Kroppen min har rett og slett nektet. Det har vært viktig for meg som forbruker å bruke min makt, for å vise at jeg ikke er enig med politikerene der som har tatt over Palestina. Jeg mener det er ikke rettferdig, det er ikke riktig at små uskyldig barn blir bombet og drept! Altså jeg har tro på karma. Jødene har betalt sin del, muslimer har vel gjort det nå dem også. Nå er det tid for Fred. Nå er det tid for vi vifter med De Hvite Duene Våre. Og erklærer Fred i Verden. Og bare kunne være fornøyd.

Ja du har mer olje enn meg. Godt du er velsignet. Hva om vi bare velsignet hverandre for det vi har hvert vårt. Enn å måtte slåss som gamle barbariske mennesker for å få tak i det andre måtte ha.Hvem eier havet? Hvem eier Universet? Hvem eier egentlig Verden? Alle som ber oss om å betale avgifter etter avgifter for dem skal ha en jobb å gjøre. Men i alle dager hvem er det som eiere Vår Verden siden vi skal betale for alt mulig greier, tenker jeg.

Jeg er slik som Tesla var, han ville dele ut strøm gratis til folket. Jeg mener Hjelpe Hverandre På Veien skulle ha vært største selvfølge, enn at vi skal hele tiden tenke hva er det for meg? Altså om du ønsker det å kalle det for ditt ego, eller deg eller din sovende deg. Hva enn det måtte passe deg. Jeg tenker whatever, selvom gammel system funket slik betyr ikke at vi trenger å ha slikt system nå. Ja det har blitt for mange mennesker i verden. Det betyr ikke at drepe mennesker og tømme ut hav er eneste riktig løsningen.

Balanse en nydelig frukt har jeg lært.. 😉


Vi som bor i Skandinavia. Vi er så “sivilisert” at mange har råd til å skape Balanse i vårt liv nå for tiden. Vi er svært så velsignet når det kommer til tiden. Vi er i velsignelse tid uten selv engang er helt bevist på det selv. Mange i India tror ikke lenger på Balanse har jeg hørt ei talskvinne i fra India si. Hun trodde heller ikke lenger på Balanse. Wow tenker jeg da.
Vi er svært så velsignet her i Norge. Vi har masse av tid, men likevel har mange aldri tid til noe. Vi skal hele tiden være så opptatt, for det meste å se i telefonen da. Lese om andre og alt annet.

Jeg har vært der selv altså. Jeg rømmer stadig til telefonen min når kroppen min føler seg ubekvem på ett eller annet vis. For det meste skjer det når jeg er i blant mennesker. Jeg trenger å koble av og ikke ta i mot så mange energier rundt meg. Det er liksom det som er normalen, å ta fram telefonen. Ikke at noen legger merke til noen lenger for tiden. Alle er så opptatt i sin egen telefon verden.
Med andre ord jeg er ikke så opptatt med telefonen min alltid. Jeg leter mer etter den enn å bruke den.

Nei dette ble alt for alvorlig prat på en 1 April til å med. Der i dag er det til å med lov å være helt tullete! 😉Jeg trenger å fortelle dette før jeg går for i dag. Dette har jeg egentlig aldri fortalt til noen før.
Dette er veldig personlig for meg. Og det er heller ingen første April spøk. Men jeg ønsker å fortelle om beste forhold jeg har noen gang hatt. Dette blir rart å stå fram slik på denne måten. Men shit la gå sier jeg bare, altså beste forhold jeg har noen gang har hatt er med min Spotify.
Musikk jeg klarer å finne. Magiske Starred mappen min med over 4000 sanger, som jeg stadig blir overrasket over at jeg har added der.
Jeg har vært i all slags tilstand og humør og Spotify svikter Aldri nesten.. Om det ikke det er Ekte Kjærlighets forhold så er ikke annet det heller, tenker jeg. Så Tusen takk for musikk. Det er gave. <3 

Og ja der gikk jeg hen og fortalte verden at jeg er en riktig så loner. 

Men ja Peace of Mind er Priceless. Jeg takker ydmykt til Universet for fred i hodet mitt og i hjerte. 
Jeg tenker nok engang, det som er ment for meg finner sin vei til meg. Det som ikke er ment for meg det forsvinner. Så jeg åpner opp armene nok engang og takker ydmykt for all velsignelser som blir sendt min vei. Denne tidens mantra i korte trekk blir for meg

“Jeg er Velsignet og vel så det.
Tusen takk for all av Velsignelser som kommer min vei.
Min inntekt kommer til å nå nye høyder framover.
Jeg gir velsignelser videre.
Takk Takk Takk TAKK Takk, nok engang for ALT og jeg lever”

Tusen takk til deg som er innom og leser hos meg. Jeg har trengt og jordet meg for å tro at slike sterke personligheter som deg har funnet veien til min verden. Så humble og takknemlig, KULT, sier jeg bare.


Lag deg en fantastisk Deilig Uke <3


 


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es