Siste to dagene har vært egentlig supert deilig, utenom det møte da jeg var på tidlig på morgen i går. Ikke at møte i seg selv gikk dårlig. Langt der i fra. Det var bare å møte opp der i hele tatt, vrenger noe i magen min. Altså møte på NAV. Avdelingslederen var kjempe behjelpelig dame, så det er jo bra.

Jeg har virkelig kjedet meg siste uken. Altså jeg har ikke kjent på denne følelsen i 4 år. Så jeg har vært så takknemlig og glad for å kunne kjenne på følelsen. Så det er jo veldig forvirrende i seg selv. Dem som har opplevd traume nær kroppen vil skjønne hva jeg mener. Tenk det har tatt meg 4 år å kjenne på denne følelsen som en ellers tar for gitt. 
Så jeg tenkte at jeg skal bruke denne kjedsomheten til noe fornuftig. Altså finne en genial løsningen til det svære hullet jeg har på kjøkkenveggen, etter vinduet ble tatt ut. Om du har tips eller ide så er det bare å si i fra. 🙂Jeg har kost meg virkelig, var innom butikken og kjøpte meg noe sjokolade og godt da. Klarte ikke å holde meg. Men har ikke fått spist noe særlig av det. Like greit.
Jeg har laget meg deilig mat og hatt spa dag for meg selv. Selvom PM boksen min koker over snart og jeg trenger å ta tak i det. Men det har blitt så mye nå. Så jeg tenker at jeg trenger å sette av ett par dager i uken bare jeg svarer på PM og e-post. I den blogg-boka jeg kjøpte så anbefalte hun å ikke spre energien så mye rundt i sosial media og slikt. Jeg er egentlig veldig enig.

Sitron Imsdal vann smakte skikkelig ekkelt


Jeg ordnet til å med ute område, ryddet bort høst og vinteren. Satt fram blomsterpottene og stoler og bord. Lurer på om det er litt drøyt å sette ut blomster allerede nå? Men jeg er utålmodig sjel når det kommer til blomster altså. Haha
Gleder meg til varmere vær. I fjor på denne tid var det faktisk 18 grader ute.

I dag kommer minste gullet mitt hjem. Jeg har lovet at jeg skal rydde rommet hennes. Hun har sovet og vært bare på rommet mitt siste 3 månedene. Det er jo ikke bra det heller. Vil ikke at det skal bli ny runde med sjalusi og sånt, når den dagen kommer og jeg får meg kjæreste og han overnatter her.
Men samtidig er det jo så koselig å ha en liten kosete kropp i sengen. Dem vokser jo så fort gitt.

By the way Spotify starred mappe mi har vært kjærlighetssyk i over en uke nå. Så om du har musikk du vil dele blir jeg super takknemlig. ~<33
Jeg har takket og takket hele i går. Brukte hele kvelden i går på å meditere. Så det var digg å gjøre det igjen. Kjente kroppen trengte ekstra kjærlighet.
Jeg driver og redigere på Del 2 av etter vi kom oss til Norge. Så kanskje den dukker opp til søndag. Vi får se.

Dagens mantra for meg blir nok engang Takk Takk Takk <3

<3 Lag deg en deilig lillelørdag <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es