Noen ganger blir jeg så opphengt i blogg tittel at jeg glemmer helt alt jeg skulle skrive. Så blir det til at jeg trenger å tenke helt nytt igjen..
Så jeg har bestemt meg fra nå av at jeg skal bare skrive, også for jeg bestemme meg for overskrift etterpå.

Så hvor var jeg hen da, jo i går var det så mye snø her at jeg trodde først at jeg skulle måke helt til neste år. Men det ordnet seg heldigvis likevel og nå er det jo så tettpakket ned all snøen. Så vi får bare “glede” oss til alt blir til is. haha
Jenta mi har foreslått at vi skal bare gå rundt med skøyter her. Så jeg får bare gå og hente dem i fra garasjen. Så kanskje klarer jeg endelig å lære meg å stå på skøyter, når jeg kan bare dritte meg ut hvor mye jeg vil her hjemme.

Shanti kos

Hadde det egentlig koselig her, Adelina har sett på en av de fantastisk filmene jeg har funnet på Maritas Brukthandel. Som er by the way en av de kuleste brukthandelen som er, med tanke på dem har så mye rart, men likevel ryddig, haug av hyggelig og hjelpsomme ansatte som hjelper deg så godt dem kan. Mat i tillegg serverer dem opp i alt. Koselig når det ikke er hektisk da, å gå rundt med familien og finne så mange bøker og alt annet dilldall. Men ja det kan bli plassmangel utfordring hjemme for oss som er bokgal, finne bøker en bare “MÅ” i tillegg BILLIG. Så du er herved Advart, om du ikke har vært der før. Så anbefaler jeg dem fra hele mitt hjerte. Det er en opplevelse i seg selv å gå inn der for første gang. Nesten som en går i annen dimensjon helt annen verden der alle er velkommen.

Jeg vet jeg har klaget engang om dem før. Men det ordnet dem opp helt nydelig og kjapt, tok det i tillegg veldig seriøst at jeg ble rett og slett litt satt ut. Men det er jo egentlig veldig positivt at dem tok til seg kritikk og gjorde noe med det. Det er sjeldent jeg klager, jeg er for framsnakking for det meste. Selvom vi trenger ALLE å si i fra om vi ser urett. Om ingen sier i fra så vil heller ingen være der for noen, og det er trist om vi ønsker å leve sammen som søstre og brødre..

Filmen ja, filmen handler om jenta som bor i India, Indiani Drømmeskolen, som BarneAksjon har sponset. Fantastisk film, så hun vil ha rice and curry til middag siden det finnes til å med sang om det på filmen. Så hadde vi rice and curry og veggansk “kylling” strimler. Det ble så klart mye middag da jeg først hadde satt i gang.
Så da inviterte jeg likegodt lillebror/bestevenn som jeg er “bestemor” til, fant vi ut i går at vi er, den ble vel litt for internt gitt. ;p
Vi spiste middag og jenta mi spiste opp nesten alt uten å “nesten” synes det var sterkt. Det var bare veldig varmt mente hun. haha Herligeste 5 åringen min. Det smakte helt nydelig forresten, så vi har bestemt oss å lage mer Ris og Curry. Selvom det ble min versjon av det da og ikke etter oppskrift.

fake tattoo på oss begge! 😀

Jeg har den tro at det er mening med alle personer som dukker opp i mitt liv på godt og vondt. Jeg har lært mye om meg selv i blant mennesker for å si det slikt, på godt og vondt der og. Jeg kjenner jeg har ønske om lære meg selv mer. Jeg har grublet lenge nok på det negativet, tilgitt, og gir slipp stadig vekk.
Altså jeg ønsker å fokusere MYE mer på Det Positivet tingene Jeg Er. Jeg husker i 2011-2012 altså da jeg var første gang singel etter 12 år. Jeg fant den Kvinnen i meg som intet fryktet noe nesten. Men samtidig skremt lita fugl inni mellom. Fri var jeg og elsket friluftsliv og fant på alt mulig rart sammen med barna mine.

Jeg tenker jeg har lyst å fokusere på meg selv og barna mine framover. Få kontakt med min indre Gudinne, min Frihet, min Kjærlighet.
Jeg gleder meg til å dra på teltturer og kjenne hvor mye MestringsFølelse jeg kjenner av å være VillKvinne. Jeg tenker med den stødigheten jeg har nå i dag i forhold til før. Jeg gleder meg jeg til å kjenne min egen selvtillit stige. Selvom denne singel runden har jeg bestemt meg å gå på date om jeg treffer på noen som jeg liker. Så da slipper jeg å være så hard meg selv igjen som sist runde. Men likevel ha fokus på meg selv og barna mest.

Alltid koselig med besøk 🙂Jeg har ventet lenge på nesten å bli ferdig polert før jeg kaster meg ut i denne verden. Men jeg har funnet ut etter alt jeg har sett til nå at om jeg aldri hopper ut i ting. Så vil jeg heller aldri være klar. Da er det bedre å ikke være helt klar og likevel hoppe ut, veien blir til der en lager spor. Enn å sitte med dyna langt opp til ansikte og la frykten vinne/spise opp det beste av en.

Jeg vet ikke med deg, men når en opplever døden tett på kroppen. Når sjokket så klart har lagt seg. Så skjønner en at livet er for kort til noe annet enn å glede og kjærlighet og sette pris de gode menneskene en har i livet.
Så klart det finnes nedturer, dem må til for vi skal være takknemlig for oppturene. Det er ingen som går på stadig lykkerus selvom en velger å fokusere på det positivet. Til å med jeg har kjipe dager, i dag har hadde jeg vondt i magen, sovnet og våknet uten å skjønne helt hvilket årstall det var engang..

Så velg det som kjennes og føles riktig for deg, ditt hjerte og det du har lyst til og ønsker. Uansett hva enn grunn du har for å bli der du er. Så håper jeg du finner Kjærligheten i Deg Selv. Det er det som gir en LivsGlede.

Lag deg selv en deilig dag <3

<3 Dagens Mantra får bli, Jeg ønsker Alle Godt på min vei, måtte dem være velsignet. <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es