I dag våknet jeg til haug av snø, jeg aner ikke hva jeg tenkte på da jeg parkerte bilen så nærme huset. Har jo parkert ved porten siste tiden, men det gikk nå greit likevel.
Jeg har ønsket meg en traktor helt siden jeg flyttet hit. En liten robust en som jeg kan stole på, men dem koster jo enne nyra. Så det får bli etter jeg har byttet tak her engang. Eller kan jo alltid ønske meg det til jul? haha ;p
Nå har det snødd så mye at jeg finner ikke engang favoritt spaden min til å måke ordentlig her. Det er jo typisk meg da å legge fra meg noe også for å ikke finne det igjen.

Det er jo magisk med snø det må jeg ærlig innrømme, men det var ikke akkurat ski på bena jeg ble født med. Så det har vært en indre ego kamp om å bli vant med kulden og snøen. Stavanger fikk vi jo nesten aldri oppleve noe snø. Tidligere har jeg vært i tvil om jeg ville slå meg til ro her på Østlandet. Så dermed har jeg ikke før nå siste 4 år bare slått meg til ro med Østlandsværet.


Selvom hvert vinter frister det å bare låse porten og dra til varmere plass. Jeg gikk så drastisk til vers i år. Fra første dag det kom snø har jeg vært ute i barbent her hjemme altså. Det har vært skikkelig forfriskende. Pluss jeg har blitt mer vant med kulden. Det beste er å gå i fra kjempe varmt bad eller dusj og bare legge seg i snøen. Det har vært super digg. Anbefales virkelig!

Nå ser jeg fram til våren, varmen og blomstene! Satse på dette er siste runde med snø. Jeg “nekter” å måke mer for i år asså… ;p

  - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es