Denne fullmånen har vært intens. Største super månen som er i år. Energiene har slått meg helt ut. Jeg har ikke kjempet i mot heller, alt har gått i slow motion for det meste på dagen igår. Det var helt greit det også.
Prøvde å meditere på dagtid, men sovnet dypt. Så kroppen min driver og sparer energi til ett eller annet det er nå sikkert.

Er svært så takknemlig at jeg har denne muligheten at jeg kan hente meg inn igjen når det blir så intens. Så jeg lider ingen nød heller når det er slikt som dere ser. Selvom bildet er i fra søndag morgen som var.
Men ja det var ikke helt det som var på planen da. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var som andre. Ikke ble så påvirket av energier rundt. Men heldigvis varer ikke ønsken så lenge.. jeg er svært så takknemlig for gavene jeg har fått i dette livet.

http://www.blogg.azadehazari.no

Jeg har tenkt videre på, for det meste har jeg valgt de valgene der det skremmer meg mest, det er da jeg har lært mest. De gangene jeg har valgt de “letteste” løsningene, så har jeg gått på større smell. Med tanke på jeg har følt meg ganske så umotivert og død innvendig.

I dag føles det ikke så skremmende lenger å bli sett av verden. Utenom de menneskene da som prøver å ringe og videochatte på pm. Takk og lov for jeg har safari sier jeg bare. Har fått helt noia på den der PM greiene og enda er det bare begynnelsen.

Så jeg lurer på hvor jeg skal ha fokus mitt hen, enn å spre energien min så mange plasser. Jeg var jo sprø at jeg lagde meg haug av profiler overalt nesten. Det tar jo tid å være aktiv overalt. Så jeg tenkte kanskje jeg skal ha fokus på 2-3 plasser om gangen. Først trenger jeg å bli mer imunn mot alle de sultne single menn der ute.

Altså jeg har ikke noe imot hyggelig prat. Det er jo bare koselig, men når det blir flere hundre pmer i fra forskjellige menn. Hva forventes det egentlig at jeg skal svare alle liksom!
Jeg har jo svart kort på noen få, men ellers våger jeg ikke lenger å se på pmer noen sender, for da kommer det bare mer. haha
Men ja jeg er fin kvinne. Hva hadde jeg egentlig forventet. Selvom jeg ikke tenkte en smule på det kan bli en greie i hele tatt da jeg startet dette, det må jeg ærlig innrømme.

Apropos det, siste dagene har jeg virkelig kjent på singel livet. Eller heller det jeg har savnet en armkrok å krølle meg inn i og bli der en stund.
Føler meg nesten som Ricky Martin nå hvis jeg sutrer noe mer om det er ingen der. Med tanke på det ikke er tilfelle i hele tatt, men det er ikke hvem som helst jeg ønsker ha i mitt liv energimessig selv klart…


Anyway  igår var vi forresten litt i blant mennesker igjen, må si jeg føler meg mer og mer fra annen planet. Det å observere prat som går mellom noen mennesker. Hva som opptar noen. Ikke at jeg er bedre enn andre, men det er ikke for meg.
Så vi bare gjorde det vi skulle gjøre og kjørte rett hjem igjen. Kjente at jeg ikke var noe form til å spre noe som helst glede rundt meg. Tverdt i mot, jeg hadde trengt litt påfyll selv.

Så i dag velger jeg å gi meg selv ekstra kjærlighet. Tar vare på min sinn, min kropp, danse og fortsette med meditere. Nå mer enn noen gang tidligere trenger jeg all troa på meg selv og støtte meg selv i denne reisen. Så jeg trenger ny deilig påfyll med energi rett og slett. Også være leken står fortsatt på menyen framover, det trenger jeg virkelig å gjøre noe med. Trenger bare noen lekne sjel rundt meg.. 🙂

Neste er kvinne meg opp til bilder og skriverier jeg har planer om å skrive. Det gleder jeg meg til. 😀


Jeg avslutter denne gangen med litt musikk, i går følte meg litt som hun, ikke at det skal tas helt bokstavelig da.. 😉


Love & Light <38ad7faab4c797da1fe578a5f25354656e6236b3ddc0c39220c

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es