Jeg har tenkt jeg har ønske om å snu på denne del 2 som jeg hadde planer om å skrive Med tanke på jeg ønsker å fokusere på det gode som har skjedd og vi har opplevd på veien, alle som kom og ble familie. Jeg ønsker å dra opp energi, dra opp freksvens jeg lever i. Jeg er heller ingen munk så jeg har mine ubeviste stunder. Så jeg ønsker å heller bli mer bevist på meg selv og mine omgivelser og fokusere på det positivet nå for denne gangen. 


At jeg har opplevd jævlig mye dritt for å si det mildt, så er det nå helt sikkert. Men det jeg har ønske om å fokusere på det som er viktgest tenker jeg da. Alle menneskene som dukket opp her i Norge og ble vårt nye familie, som gjorde reisen verdt å reise. Jeg kaller det berikelse at jeg har vært så heldig og bodd så mange forskjellige plasser at jeg har møtt mange vakre sjel så mange plasser.

Det vikgeste for meg er nå er vårt Norge ble vårt nye hjem nå og jeg er stolt av oss å si at jeg Norsk/Perser eller Perser/Norsk alt ettersom når det passer seg. Selvom jeg føler meg verken helt Norsk eller Perser. For å være helt ærlig..

Jeg er stolt av å kunne bo i ett land og generasjon der folk ikke blir dømt for dem er anderledes. At en kan gå i hva en vil uten at det skal se ut som noe annet enn klær og mote. At jeg kan si hva jeg vil og ønsker! Jeg har rettigheter som Kvinne. Min stemme som Kvinne betyr noe.

Ikke minst at mennesker her i Norden er så Open Minded. Jeg har møtt så mange spirituelle mennesker på min vei. ALLE like unik med hvert sitt unike gave dem skal dele med resten av oss i Verden. Det å se mennesker lykkes med dem brenner for. Det gir meg Håp og Mot til å fortsette.

Så jeg har ønske om å fokusere på ALLE dere der ute, uten å nevne navn eller uansett forbindelse. Dere vet hvem dere er. Tusen tusen takk for ALLE dere som dukket opp <3

Jeg har sendt healing siden i går. Så jeg fortsetter med å sende healing til meg selv, nærme kjære, dem som har rørt hjerte mitt noen gang..

TAKK Til Dere ALLE som er Engler her i Denne Jorden. Det gjør godt i sjelen å forkusere på det gode enn å tenke på det vonde som gjør en vondt.
Det er godt å gi slipp på frykt og ha åpent hjerte, åpne armer og ta imot det gode som måtte komme. Uten å trenge å presse fram resultater.

Jeg tenker vi min familie og jeg er heldig at vi havnet nettopp i Norge, der vi har blitt tatt godt tatt imot av kommunen. Dem gjorde så godt dem kunne for at vi skulle trives, selvom mange så på det litt anderledes. Så tenker jeg at vi kommer til å klare oss enda bedre framover jeg. Det har jeg stort tro på. 🙂

Heia Norge, jeg var så opptatt av å sette meg selv på kartet. Jeg tror jeg har lyst å sette Norge på kart jeg, eller rettere sagt hva med om at vi kan krysse alle gener, grenser og bare være snill og grei med hverandre. Uansett om noen er grå eller gul, briller, lang, liten, søt eller whatever..

Jeg kjenner jeg er enda mer dypere takknemlig i dag, for nemlig at jeg bor i Norge. Trygt i mitt lille hjem. Det har nok vært bestemt lenge før jeg ble født. Det skjønner jeg mer av nå. Kanskje jeg vil forstå til å med enda mer etterhvert.


<3 Måtte Alt Godt Dale Ned Til Oss Alle <3 

Lag deg selv en deilig vinterferie.. <3 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es