Jeg har reflektert mye om min rolle i dag, hva jeg ønsker å dele av min verden til verden der ute, ryddet nok engang facebookene profilene mine.
Jeg kjenner at jeg har behov for å fortsette med å være ekte. Vise fram både de sterke og svake sidene og dagene som er, akkurrat som alle andre mennesker der ute.

Og hva jeg ønsker å bidra med videre. Ønsker jeg å være liten eller skal jeg kjenne mot i meg og bli løve. Trenger ikke bråle som løve da. Men jeg er jo en slags kriger, bare i vennlig kropp og sjel.

Eller jeg har vel alle mine sider, jeg er både ying og yang. Kan ha skumle øyner, selvom jeg kan se ut som engel også, for å si det slikt. Jeg er glad for jeg har valgt heller å være sprituell enn å bli bitter tenker jeg.

Jeg har prøvd å huske tilbake til hvordan jeg var som barn før verden fortalte meg hvordan jeg bør egentlig være. Men som jeg aldri helt klarte å passe inn i A4 standar livet. Selvom ja jeg har virkelig prøvd å være i slikt liv opp til flere ganger. Jeg klarer ikke, det går utover min egen livsgnist. Jeg kjenner meg mindre meg da. Sjelen min har det ikke godt engang. Jeg visner og blir borte.

Uansett, jeg prøver å jorde meg litt mer, jeg trenger mye jordning, Så jeg gleder meg til snøen smelter og jeg kan da ligge naken på gresset her ute i skogen min. Men fram til da, Så er det viktig for meg å huske å jordet meg mye. Spiste rent sunt mat, og drikke mye vann. Så får jeg ta reisen slik som det kommer. Bare senke litt krav fra mine egne skuldere tenker jeg. Praktisere mer mindfullness og bare være tilstede så ofte jeg kan.


Jaja til nå har jeg vært mye i hodet og tenkt på mye på skriving. Hva er stilen min osv..
Det er jo sunt da, jeg trenger å komme meg ut av denne boblen jeg har skapt meg mens jeg har healet meg selv i fra siste traumen jeg ble utsatt for i 2015. Men samtidig det er jo i denne oasen eller Narnia som er grunnen til jeg har klart å heale meg og slikke mine sår i fred og ro..
Trenger også tilbygget bli ferdig nå. Ordne tillegg strømmen med det jeg haver foreløpig.

By the way av en eller annen merkelig grunn, så fikk jeg følelsen av her ble det alt for lite plass for meg. Altså ikke selve tomt og hjem, det er jo ganske så stort for oss som det er. Jeg føler meg svært så velsignet alt. Men likevel altså generelt plassen her. jaja

Det er deilig å gi seg selv lov
å drømme stort
Kaste av seg skinn som gjør en liten
I et samfunn der
janteloven er så markerende

Puster med magen fortsatt i dag jeg da.
Det var egentlig veldig behagelig dag i går. Jenta mi var hjemme og tok igjen søvn. Så det var godt å ha en slapp lita pike i hus sammen med mamma. Så det gjorde oss begge godt. Jeg luftet ut og brente salvie, det lukter deilig i hele huset.

Samtidig opp i alt dette, er jeg en mamma først og fremst, men kjenner at jeg trenger å være litt Azi, den barnlige meg og bare leke litt. Sjelen min trenger det å leke og føle seg levende igjen. Det trenger jeg å gjøre noe med. Dessuten gjennom lek lærer en mye godt om livet..

Så jeg ønsker mine dager skal være Joyfull and playfull, hva enn det blir på norsk da.
Jeg ønsker meg selv og alle rundt meg velsignelser og vi alle kjenner en lettelse i fra alle våres daglig byrder.

Jeg setter blått ring rundt hele Vakre Jorden vår, og sender kjærlighet til jorden og oss alle og alt som lever her. <3 Måtte vi finne fred inn i oss selv først, for så dele den freden videre <3

Love & Light

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es