Skulle egentlig lage video i dag, men jeg er tom i dag har ikke så mye å gi. Så jeg skriver heller så slipper jeg å lete etter ord på video. Her får jeg tenkt i fred og ro..

Ja denne kjærligheten dagen, første gangen jeg i hele tatt “feiret” valentines day var i fjor. Fikk blomst og kake da, var ikke så mye date. Egentlig er jeg ikke særlig kravstor i forhold. Så det er nå ikke rart jeg har nesten aldri vært på ordentlig date engang i livet haha..

Ja det var denne kjærlighets dagen da. Jeg er ikke noe fan av kjøpe hysterie som er rundt slike dager, men kjærligheten ja den trenger uansett å feires uansett hvilket dag det måtte være. Selvom i dag ble det litt tung start på dagen, ikke annet enn det jeg klarte å skape mitt eget hodet sånn egentlig.. Tankenes kraft asså. 

Men ja kjærligheten skal feires. Så hvordan skal jeg skape meg kjærlighetsfull dag i dag tenker jeg. Først kommer min kjære gode fine bestevenn på besøk så vi kan prate litt mer om rundt min påfunn i dag på fb. Ikke at jeg tenkte stort da jeg fjernet at vi var gift på FB, vi er jo ikke gift lenger. Men det går jo link i mellom alt. Noen gjør noe med en og da gjør en det videre.

Der ble jeg påminnet meg selv om denne adferden. Det er ikke sunt, når link med å føle seg såret og såre andre går. Så jeg skal gjøre det godt igjen tenkte jeg når han kommer hit i dag. Selvom vi hadde lang prat i telefonen i stad. Det jeg har lært da jeg var gift. Det å kommunisere hvor viktig det er.
Før snakket jeg ikke stort i forhold når det var ett eller annet som plaget meg.
Jeg bare svelgte alt for så eksploderte etter 6-8 måneder. Mens min kjære bestevenn lærte meg å prate når ting ikke er bra. Selvom det gikk utover min komfortzone i begynnelsen. Men han skjønte også tilslutt at jeg trenger litt tid for å roe meg ned, sortere følelser og tanker før jeg kan prate. Så det er jo bra slikt da. Vi begge lærte noe godt i forhold vi var i.

Denne følelsen går egentlig begge veier, vi to begge føler vi har engang vært sammen hele livet engang før dette livet. Det er som been there done that. For så finne hverandre igjen i dette livet og være søstre og brødre livet ut. Jeg er hvert fall så svært så takknemlig for at jeg har han i mitt liv. Vi har bestemt oss at vi vil beholde vårt vennskap. Så om våres framtide kjæresteer ikke aksepterer vårt forhold så kommer vi ikke til å orke å satse på nye forholdet. Da er det ikke ekte kjærlighet om noen skal tvinge en å ikke være venner med noen..

Uansett jeg vil ha ekte kjærlighet når det skjer engang. Jeg er ferdig med å bli halvveis elsket. Og alltid mer elsket når jeg går. Jeg har bestemt at neste forhold så ønsker jeg å ha en som vet hva han har, mens han er sammen med meg og ikke etterpå. Så dermed kommer denne selvkjærligheten inn, med sine humper og dumper.

SÅ ja det skal jeg gjøre, jeg skal gå hen og meditere og gi meg selv ALL kjærlighten jeg frivillig deler rundt meg til alle rundt meg. Jeg skal pleie meg selv og ta god varmt bad med salt, krystaller, brenne røkelse. Wohooo da var dagen redded likevel. Godt en ikke er kravstor tenker jeg ;p

Ha en deilig Valentines day uansett hvor enn du måtte være og gi deg selv ekstra kjærlighet om du er alene <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es