Begrensning-

Hva som gjør at en føler seg begrenset? Er det miljøet man lever i? Menneskene man er sammen med? Eller valgene man har tatt i livet som igjen gjør at man ikke kan nå sine drømmer? Er det slik at man bør være sammen med mennesker som ikke begrenser deg? Men har så pass stor tillit til deg at du føler at du kan nå alt du vil?

Er det slik at når man føler seg begrenset så skal man flytte seg i fra det livet man har og velge ny sti? Hva med mennesker rundt en som vil bli preget av dette valget? Skal man da bare da velge ett helt nytt liv uten å ta hensyn til sine mennesker. Dem som stoler på deg og den stien du er i?
Men hva om akkurat de mennesker som du har rundt deg som gjør at du føler deg begrenset stadig. 

Hva om man ønsker å være ubegrenset? Hva om man ønsker å leve ett liv der drømmer ble oppfylt! Der man kan være fri! Hvert fall føle seg fri til å være den man er. Ikke hva som er forventet av å være.  Skal man være en annen for det er forventet av å være på den spesielle måten? 

Skal vi alle være like?

Det som gjør deg spesiell er jo nettopp pga du er unik. Hvis man skal lar seg være begrenset pga valgene man tar så vil man aldri vokse. Det som er så greit å huske, livet du har valgt å komme til. Har du flere valgmuligheter. Det er alltid noe å velge mellom. Vi er født med frie vilje. Det vil nettopp si. Det er ikke venner, slektninger, naboen, moren, faren, barna, partneren din som skal leve det livet du lever. Valgene du tar er kun for deg selv.

Velg det som gjør at du skal være lykkelig. Ditt yrke, dine venner, hvordan du vil ha det. Alt er ditt valg. Og velg det som gjør deg lykkelig. Er du ulykkelig. Føler du deg tappet for energi? Føler du at kroppen din prøver å si til deg noe? Med tanke på er du ofte syk og har smerter i kroppen? Da er det på tide å ta en runddans med seg selv. Er det der du virkelig vil være? Ønsker du deg annet liv? Tar du for mye hensyn til alle rundt deg utenom deg selv? Hva er det som gjør deg lykkelig? Man vet aldri hva morgen dagen vil bringe. Kanskje akkurat i morgen, angrer du på at du ikke spiste den sushien du har hatt lyst på, sjokoladen. Den dansen du har utsatt på lang tid. Den vennen du skulle ha besøkt/ringt til.
Uansett hva. Lev livet som det ikke finnes en morgendag. Er det noe som begrenser deg. STOPP OPP og LYTT til deg selv. Vil du være der du er? Eller føler du at DU er lykkelig en annen plass? Det er aldri for sent å ta nye valg. Om det er arbeidssituasjon, eller privat. Vi har hav av muligheter. Det er bare det å finne ut hva man vil. Hvor man ønsker å være. Og ta der etter valgene. Du har vinger til å fly. Ikke la noen i verden fortelle deg noe annet!! J

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es