Da er det nok en fredag her, og jeg som vanlig funderer over livet. Siden jeg pakket bort festlivet i alder av 20 så har livet blitt helt anderledes. 
Barna mine har tatt mye av tiden. Selvom jeg var stort sett hjemme mens far til barna var ute og festet eller alltid ett eller annet med jobben ute i nordsjøen. Så stor koste jeg meg alene med barna. Vi fant på så mye rart sammen. Pakket sekk med mat og drikke og var ute på tur alle sammen. Det ble jo endel krangling dem i mellom. Men alt i alt så var dem en morsom gjeng. Jeg savner den tiden da dem var små. Alt var så mye enklere da. Dem var så uskyldig og ærlig. Selvom hver sin alder har sin egen sjarm. Men må si jeg ser ikke helt denne 15 års alder sjarmen. Den kom brått på gitt. Men igjen det kan jo være miljøet hun er i som gjør at 15 åring ikke er så veldig sjarmerende for tiden. 😉

Denne kua har jo ikke glemt ut hvordan det var den gang da jeg var kalv. Så jeg får smøre meg med tålmodighet. Jeg har hvertfall god samvittighet overfor barna mine. For hele mitt 20 årene og fram til nå ofret jeg meg selv for dem. Og det er nå slik det skal være. Så jeg klapper meg selv på skulderen for all den jobben jeg har lagt i for barna mine skal få minnerik og fin barndom. Selvom ofringen gikk ut over min egen lykke en lang stund. Men samtidig har jeg lært så mye av barn at ingen voksne i verden kunne ha lært meg det. Så var det likevel verdt det. Jeg elsker barn og barn elsker meg. Dem er så uskyldig. Deres kjærlighet er så ren. Så klart dem kan jo bli manipluert av de voksne. Det er jo synd at noen velger å gjøre slikt med barn. Istedenfor å pakke opp sin egen baggasje av barndom. Så ødelleger dem barna med å lære dem kontroll, frykt, hat, leve på løgn. Så forsetter denne onde sirkelen. Deres barndom blir barnas barndom osv…

Jeg er nå takknemlig at jeg endelig etter så lang tid har fått tid siste året å jobbe mye med meg selv. Har blitt Reikimester og våknet mye mer og blitt mer bevist på mine gaver. Jeg vet at det er en god grunn til jeg har kommet til denne verden. Jeg vet det er mye av denne verden jeg ikke forstår. Men jeg vet også jeg skal gjøre det som føles riktig i mitt hjerte. Og jeg skal forsette å vokse og utvikle meg som menneske. Min store drøm er å bli NLP Coach. Jeg har store planer om å starte prosjekt “Lille Måne” Der kvinner som har vært i usunne forhold skal få bo i det hjemme. En slags krisesenter men samtidig ikke. Det skal være som ett hjem. Der dem skal få riktig hjelp til å komme seg videre med NLP og andre muligheter. Der dem skal lære seg å ikke havne i samme situasjon igjen med å velge samme type menn. Og så klart der barna skal være stolt over å bo der og ikke skamme seg. Jeg vet at jeg kommer til å nå drømmen min. Den har jo trossalt fått sitt eget navn, frøet er sådd. Og prosjekte har vært i gang en stund. 
Menneskene jeg trenger møter jeg stadig på min vei. Utviklingen kunne ikke ha gått fortere. Jeg gleder meg til den dagen kommer der jeg åpner Lille Måne sitt port. Der jeg kan være til hjelp for andre kan komme seg videre riktig uten å være redd for å miste seg selv og barna sine.  

I år har året kommet, der jeg kjenner NLP utdanningen må skje. Skal snart til utdanningssenter i Oslo. Tenker samtidig som deltidsjobb. Så vil det passet meg perfekt å studere. Jeg elsker å studere. Jeg elsker samtidig nye positive mennesker. Men NÅ har jeg nemlig bestemt meg. Eller rettere sagt har jeg endelig klart å sette ord på det. Jeg skal bli best i konflikthåndtering. Jeg skal skaffe meg nok erfaring og kunnskap til å kunne håndtere konflikt i best mulig måte. Det vil hjelpe meg både i jobb og privat. Men ja det betyr nå ikke at man blir en slags ZenMaster med det samme man bestemmer seg for å bli best i slikt fag. Det tar trening. Og jeg føler at jeg har kommet mye lenger i det felte enn det jeg var for 4 år siden. Og MYE bedre skal jeg bli. Jeg gleder meg. 

En ting er hvertfall sikkert, når man er takknemlig for det man har så føler man seg så lykkelig. Om ikke alt man ønsker er på plass. Så er man likevel så salig. Og den følelsen, den trygge følelsen der man føler man er på rett spor om sitt eget framtid. Den gode lykkefølelsen kan ingen penger i verden kjøpe.

Jeg har så mange gode store tanker om meg selv. Og det skal jeg forsette med. Anbefaler faktisk ALLE om å ha det. Å ha stor tro på deg selv. Det gjør noe med selvfølelsen med å ha riktig tro på seg selv. Og den janteloven som finnes. Den skal man ikke bry seg om. Det er bare smålig å ikke kunne unne seg selv gode tanker. Så lenge man ikke gjør noen vondt, så lenge man ikke skader noen. Så forsett å ha drømmer. Ønsk deg selv det beste. Og ha tro på du vil nå dine drømmer. Uten drømmer så vil livet være ganske så grått og trist. Hvis man skal kun jobbe døgnet rundt for å betale ned hus og bil. Og når endelig alt er betalt så er man så gammel at man ikke engang kan nyte litt av livet. 
 Nei drøm stort. Lev livet. Studer og lær deg nye kunnskap. Kunnskap er makt. Og ikke minst lytt til mennsker rundt deg, hjelp mennesker rundt deg. Alle har en og hver historie. Og Stol på magefølelsen din. Hvis noe skurrer, så er det nok en grunn til det. Om noe stemmer så vet du det. Det er da sjelen din har fred. Du har fred. Hjerte ditt er i fred. 
Jeg er her for å hjelpe mennesker og det skal jeg forsette med selvom noen av menneskene i verden er egoist og ikke tenker på andre enn sine egoistiske behov.
Jeg skal forsette å glede meg over en annen sin glede. Og forsette med å være medmenneske. INGEN i verden skal klare å gjøre meg bitter. Få meg til å hate. Få meg til å bli en annen. Og godt er det å vite at vi som tenker slikt er faktisk i flertall. 

Ikke vær redd for hva naboen, familien eller hva andre måtte si. For du har stort hjerte og ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen. Vær stolt av du er følelsemenneske. Du bryr deg. Du vil gjøre en forskjell. Du vil være den du ER!
Jeg elsker mennesker som våger å vise sjelen sin til andre. Vise godhet. Slike mennesker får en spesiell plass i mitt hjerte. Og man skal være sterk for å klare å forsette i den stien. For nå til dags er det mer aksepert å være kjeltring enn snill. Men sammen er vi sterke. Det finnes flere gode mennesker der ute. Jeg er takknemlig og svært så heldig at jeg har møtt nesten bare gode mennesker siste 4 årene. Og ikke minst de gode menneskene som har vært i livet før vendepunkte i mitt liv. Nemlig 2011.
Og jeg tenker at jeg må være god. For at slike gode mennesker har tatt meg inn i deres hjerte. 

Så TAKK til dere alle der som våger å være dere selv i denne verden! Dere er mitt forbildet. Og jeg ønsker å være fin forbildet for dem jeg møtter på min vei. Og først og fremst for mine barn og senere barnebarn. Jeg skal være den besviste kvinnen som bryr seg om miljøet. Jeg skal være den stolte som sier. Jeg var ikke med å forsøpla denne verden. Jeg var med å kjempet for Miljøet, Moder Jorden og for Godhet. For kjærlighet, For mennesker og dyrene. Jeg skal være en av de beviste. Som ønsker å gjøre en forskjell. Ønsker å sette gode fotspor etter seg. Og jeg er glad for det finnes så mange av oss. Vi er i flertall. Bare vi heller vil fokusere på det å gjøre vårt arbeid. Så vil nok flere følge med. 🙂

Ha en super fin helg dere der ute. 

_____________________________________________________

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.John C. Maxwell

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es