Hvor lett er det for deg å “finne” inspirasjon? Alle kan jo bli super gira inspirert, hundretalls mills borte fra alt, stimulert av inntrykk og Oxytocin nivå ditt stiger, ja jøss, en kan jo bli så inspirert at en tar å forevig gjør det til minne og gjør noe dristig i tillegg! Alle kan oppnå en slik klimaks av inspirasjon hvis de rette elementer er tilstede.

Overflatisk inspirasjon…

Så så men ja da en trenger ikke å bli så skuffa da.

Jeg fant inspirasjon til å ligge lenge i senga i dag og bare nyte meg selv, og ikke skynde meg til å stå opp. Hva er det jeg skynder meg til å stå opp for nå i sommerferien?

Du merker det, når mennesker går gjennom noe tungt og dem reiser seg opp og har lært noe av det og lærer det bort med en slik ydmykhet og sårbarhet.

Noen mennesker som er her er nesten som levende google. Dem elsker å lære, dem har antagelig blitt født i den samme miljø for å forbedre sine kvaliteter, jeg har skrevet om dette før?

Bare det å skrive litt igjen her ga det meg inspirasjon også. Hva gir det deg inspirasjon? Utenom så klart dato å måtte å forholde seg til. Men ordentlig inspirasjon?

Jeg trenger en “muse” som kan få meg til å føle meg levende, jeg får inspirasjon av.

PS!
Det er sunnhetstegn å være kåt, hvis du kjenner du har gått lang tid nå uten å ha blitt kåt, vær så snill snakk med noen. Jeg har vært der selv, det er vond plass å være, om du er mann eller kvinne. Snakk med noen, eller noe. Om det er menneske, eller dyr, naturen. Bare snakk og skriv ned dine tanker og følelser.
Du er ikke alene!

Lag deg deilig fin uke nå i sommeren.

Tuddelitu…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es