Hvordan føler du deg idag? Jeg føler meg sånn blæh…
Ikke annet enn jeg har tusen ting å gjøre, også er jeg på batterisparing modus for tiden,
jeg vet jo det er for mitt eget beste at jeg er i denne tilstanden og ting går ikke fort nok.

Jeg gjør ikke tabben igjen å pushe meg selv til tusen for så havne nede i kjelleren igjen, jeg tar den tiden jeg trenger. Gjør det jeg skal i sakte modus. Det går ikke fort nok da, enda mer ting blir lagt på, Jeg har haug av redigering å gjøre på hjemmesiden min. Jeg skulle egentlig ansatte noen å gjøre det for meg. Men nå har jeg brent meg 3 ganger! Jeg burde finne en ny kurs platform, siden forrige jeg kjøpte av logget seg inn som admin i ettertid og endret paypal slik at all paypal inntekt gikk til dem. Pluss postet ett par reklame link blogg innlegg. Sykt ha!

Så leide meg inn ei kvinne som skulle hjelpe meg med, hun bare kjørte på med timer uten å gjøre noen ting. Bare belastet meg masse penger. Første gangen vil jeg ikke engang snakke om. Men 3 ganger totalt. Så nå lurer jeg på om jeg skal levere hele hjemmesiden min til gulesider å få dem til å fikse det som er. Men samtidig, så driver dem bare på norsk og da må alt oversettes. Det orker jeg ikke asså.

Om du vet noen som har god på hjemmeside og ikke er luring, vær så snill anbefal dem til meg. Jeg er ferdig med å prøve selv, jeg kjenner jeg har ikke nerver slik som jeg hadde før. Nå 4 gangen vil jeg være sikker på at det går riktig for seg og jeg kan begynne å få det til ordentlig at sirkuset mitt blir heller til seriøs opplegg istedenfor.

Uansett, snart har minste datteren min fra forrige kull bursdag, tenk hun blir 19 år. Stakkars jenta har vært innlagt på sykehuset siden høst i fjor. Synes hun er verdens tøffeste og modigste 19 åringen jeg vet om. Hun studerer i tillegg siste året videregående skole, har fått seg lappen og bil. Får helt vondt i mamma hjerte å se hvor redusert hun har blitt.

Nå har hun endelig fått operasjon, så jeg ber til alt jeg kan få at hun skal bli bedre hverdag framover. Det er vondt å være mamma uten å kunne bære dems smerter. 🙁

Jeg har også bursdag snart. 45 år gitt. Ønsket mitt i år er datteren min skal bli helt frisk.

Du tusen takk for du stakk innom, jeg har hatt flytting av blogg å gjøre siste tiden, så den har vært nede en liten stund. Jeg er i omredigere fra hus og hjem til overalt for tiden. Så om du ser meg smule fraværende, bare gi meg en klem da, tusen takk på forhånd.


Ta vare på dem du har kjær og vær snill og grei.
Til neste gang vær kjærlighet og vis kjærlighet!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es