Eller la oss ta det på norsk, hei vakre deg!
Av en eller annen merkelig grunn, så oversette min iMac tastatur språk på all mulig rar skandinavisk enn norsk sånn bare noen ganger.

Jeg har egentlig ikke fått skrevet mye her i siste tiden. Jeg har vært i tenkeboks i snart 1 år. Selvom jeg føler jeg har kommet ett stykke lenger, så er jeg fortsatt litt i tvil. Tvil for jeg er så mettet av å studere traume og mental helse. Jeg trenger å ta avstand fra det. Studere noe annet gøyere. Markedsføring eller noe annet som gir meg kjøtt på bena til å kunne fortsette.

Men samtidig så ønsker jeg også studere traume enda dypere, bare kanskje ikke akkurat nå, kanskje senere i år. Jeg kjenner jeg er mettet. Jeg har ikke lyst å gå over til å bli terapeut. Jeg er ikke helt der gitt enda kjenner jeg. Selvom min personlighet kan få hvem som helst til å åpne seg opp og snakke. Så føler jeg det er så mye lettere å ta avstand fra rådgivning når en er veileder.

By the way Er Veileder Supervisor, eller counsellor på Engelsk? Hvis du vet 100% så please let me know.

Stakkars iMac, den ble helt forvirret når jeg blander to språk i en og samme setning. Begynner å skrive rette på alt jeg skriver for å prøve å få det til å bli på engelsk, men da blir jo alt bare rart.

Så jeg får holde meg til norsk her. Nå denne runden hvert fall.

I dag har jeg endelig gjort noe med det jeg har tenkt på lenge. Altså danse på morgen, riste av meg tidlig på morgen. Jeg har ikke danset siden greiene i Iran startet. Kjente det gjorde virkelig godt på kropp og sjel og danse. Vibrasjonen stiger når en beveger seg og det er nå sikkert og vist!

Hva slags morgen rutine har du?  Del gjerne med meg <3

Du deilige gode deg. Lag deg fantastisk fin dag.

Azadeh and Puppy dancing <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es