Jeg kjenner dyp respekt for meg selv vokser for hver heavy shit bare for å si det som det er, jeg har gitt slipp på. Jeg kjenner dyp respekt at det er hardt jobb. Det er virkelig hard kamp noen ganger å komme til denne verden igjen.

Denne runden var det helt nytt, det føles som gjenfødsel. Akkurat som ikke bare plantet opp fra jorden, men ble en gigantisk person.

Jeg elsker å føle, jeg elsker å tilgi, jeg elsker å elske, jeg elsker å heale, Det er dette som får min sjel til å synge. Det er det som gjør hjerte mitt finne sin grunn for å banke. Jeg elsker det å kunne gjøre godt, gi mitt smil, dele kidness, være der når noen trenger hjelp. Uten å telle. Men være der. Det er godt med mennesker som kan være der i stillhet sammen med deg. Jeg elsker det å være stille sammen med noen. Jeg elsker å le. Jeg elsker lange prat. Jeg elsker det å elske. Jeg elsker når jeg blir elsket igjen.

Men helt ærlig uten healing, vet jeg egentlig ikke helt hva skulle vært min grunn for å leve her på Jorden?
Altså misforstå meg rett nå. Jeg har barna mine til låns. Jeg lever for mine barn, men jeg har også voksne og tenårings barn som jeg ikke ser engang stort.
Dem vokser og får eget liv. Så sitter en der og blir nødt til å klippe navlestrengen. Bare det kan være traumatisk opplevelse hvis det skjer brått.

Men ja det jeg ville fram til, healing det er min grunn for å leve. Så klart som sagt, Kjærlighet, jeg elsker det å elske, jeg elsker det å bli elsket igjen. Kjærlighet er så mye mer enn med menneskelig kontakt. Har en kjærlighet nok til seg selv, så har en helt annen type syn på kjærlighet. Kjærlighet er så mangt. Men mest av alt. Du er Kjærlighet. Vi alle er Kjærlighet. Selvom vi glemmer det stadig vekk.

men for nå trenger jeg å elske og tilgi og gi slipp på tyngste byrden jeg har bært på siste årene.
Jeg har ikke tro på falsk positivitet. Men jeg vet at det kommer noe alltid godt ut av forandringer. Jeg gleder meg å være fri fra den smerten. Jeg har bært nå alt for lenge nok på den. Jeg er ferdig, jeg ser fram til å være smertefri.

Jeg trenger å gi slipp og komme meg videre.


Takk for all lærdom, jeg gir slipp på smerten, setter meg selv fri.

Elsk deg selv mer enn noen gang tidligere akkurat nå, det er sterke energier i sving. Mye healing som skjer, mye følelser som kommer opp

Lytt etter, ro det ned, bare føl det at du virkelig ønsker det å være smertefri.
Husk du er ikke alene, det er en god grunn til du skal være her nå. Bare følg etter hjerte ditt, se etter tegn. Tegnene finner du overalt. Så er det opp til deg å finne mot å gå etter. Om din traume holder deg igjen. Akkurat som lenke? Eller føler du som meg nå at du driver og graver deg ut fra en plante. Du selv har vokst mange meter?

Vi er alle forskjellige plass i livs reisen vår. Det er ingen konkurranse om hvor en er i sin reise. Jeg kjenner meg humble for mennesker som åpner seg opp og forteller sine historier til meg. Jeg er evig takknemlig for alle de hjerte gode menneskene jeg har møtt.

de menneskene som er ment for deg, dem leker ikke med hjerte ditt. Dem vil være helt ærlig. Når du føler deg fri til å kunne puste fritt. Det er da du vet at du er Fri.

Vi sees sånn plutselig 🥇🙌🔱🧿🧚🏼‍♀️🙌♥️

thank you thank you humble thank you

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es