Jeg elsker ordet Balanse, det føles som fred. Det kjennes ut som fred. Det høres ut som fred.

Når jeg er i balanse så er min fokus på mitt indre. Jeg pirker ikke på andre, jeg er i harmoni med meg selv og andre. Jeg har forstått det så pass når jeg har piggene mine overfor andre så er det alltid uro i meg som jeg ser i andre.

Jeg elsker balanse, det å kjenne indre fred at en er ikke i krig i seg selv. Hva som gjør at vi havner utenfor balanse? For min del er når jeg ikke gir rom til å høre på mitt indre stemme. Hva jeg trenger for å føle meg bedre. Hvor min oppmerksomhet er og hva jeg ikke vanner godt nok.

Balanse så nydelig ord. Så nydelig at en blir bare i godt humør av å si ordet. Hvert fall jeg. Da kan egentlig verden utenfor rase sammen om det vil. Så lenge jeg er i balanse og i harmoni med meg selv. Så kjenner jeg denne freden i meg som lett smitter over til andre.

Så om du føler at piggene dine er litt ute for tiden, først og fremst trenger du å vite det skjer mye nå kollektivt. Om du har ikke gjort endel healing med deg selv så trenger du å gjøre det før du kjenner balanse. Det er endel ting som skjer nå som vi alle går gjennom. Så ikke mist mote, det betyr ikke at du vil ikke se lyset om du ikke er i balanse nå. Bare bli bevisst på det og prat. Alt du setter ord på vil føles som 30 kilo lettere etter du har satt ord på det.

Vær så snill husk bare en ting, drikke, røyke, sove, ha sex vil aldri erstatte riktig healing, du trenger å føle det, gråte, skrike, være i de følelsene og jobbe deg gjennom dem før healing finner sted. Jo mer du ser innover deg selv. Jo mindre blir du trigget av andre.
Om du trenger healing eller Coaching bruk kontakt skjema på siden min. Så er det å ta kontakt. Jeg har fult opp med prosjekter så prisen har gått opp og det er få ledig timer. Så vær tidlig ute med å bestille time.

Du vakre menneske takk for du stakk innom hos meg. Ta godt vare på sjelen din og gjør mer av det som gleder deg 🌞🍀🥰🙏

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es