Jeg føler dette er himmel sendt gave til meg nå i disse tider. Ha fokus på annet enn korona og situasjonen som er. Selvom vi har vært ganske så flink egentlig å besøke familien i påsken og nå i ettertid. Var innom alle i slekten her fra til Oppegård i nesten hverdag og var bare hjemme i to dager. Men likevel det kjennes på kroppen at en er isolert mer enn nødvendig!

Så jeg kjenner ny flamme som er tent i meg nå. Jeg står midt oppi to forskjellige ting. Veien videre det som så ut som mørk skygge en liten periode begynner å lette nå.
Selvom jeg skulle så ønske alt var åpent og jeg kunne delta i personlig oppmøte. Ikke at det hadde vært mulig i hele tatt pendle til USA i flere måneder! Så er jeg likevel takknemlig for disse mulighetene som har kommet nå min vei. Tusen takk til min kjære sponsor for du gjør dette mulig for meg.

Så fokus framover, jenta mi er jo selvskreven på lista, meg selv som er også selvskreven på lista, våres gleder, fullføre de to tingene jeg er med på nå, tjene penger og bare senke kravene som er til meg selv og få til det jeg har kommet hit til for å få til.

Selvom det ikke blir å møte mennesker i virkeligheten, så er det likevel kontakt og KJEMPE vekst! Weee awesome 🙌💎

Ja dette ble veldig i koder. Men det får så være. Mer kommer etterhvert. Hjemmesiden min venter enda har enda ikke fått tatt bilder å gi til dem som skal bygge siden min. Så det må jeg også få ordnet!

Hipp hipp hurra for ting som faller på plass! Weeee så spennende. Tenk jeg skal kurse og jobbe med kjente mennesker, den frekvensen og vibrasjonen trenger jeg virkelig nå i livet mitt. Tusen takk for denne muligheten. Føler meg beæret 🙏🌞🥰

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es