Jeg er vinter sliten, tåke lei og kroppskontakt sugen. Har bestilt meg ny leketøy. Forhåpentligvis er den i riktig størrelse. Forrige jeg bestilte var så stor at jeg ble skremt og mistet helt pakken på gulvet. Så den ble sendt i retur. Hadde nok blitt delt i to om jeg hadde prøvd den!

Jeg vet mange kvinner der ute tenner på stor pikk. Men det er største turn off som er for meg. For det første er det ingen god følelse å suge på det, for det andre er det svært vond og ubehagelig når livmortappen blir truffet for hvert eneste bevegelse. Jeg er liten kvinne, ønsker helst ikke kjenne på kukk opp til navlen. Dessuten hvordan svelge en pikk når en aldri kommer til bunnen og bare spyr… men ja det var nå ikke dette jeg skulle skrive.

I dag skal det støvsuges og vaskes gulv. Kjenner jeg er helt annen type sliten for tiden. Jeg trenger også faste igjen for å få noe downloads. Lurer hvorfor det har vært så stille nå i så lang tid. Kan være for all kjøtt jeg har fått i meg. Men kan bare være for jeg er sliten.

Dagene går i surr når det er ferie kjenner jeg. Egentlig deilig også. Bare være til her og nå ..

Kjære du om du er også vinter lei nå så er jeg helt der med deg. Blir så deilig når solen måtte komme for fult. Nå har jeg hvert fall blitt lei av denne tåken.

Lag deg god dag og tenk gode tanker. Om du har ork, kapasitet og mulighet send meg gjerne litt kjærlighet. Takker og bukker så meget 🌞🥰🙏🏻

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es