Når en har voktet sitt hjerte i så lang tid, at en ikke engang kjenner igjen denne følelsen av å være ubevoktet. Salig, rar deilig følelse egentlig. Jeg kjenner meg enda noen kilo lettere. Rart så mye det kan påvirke kropp og sinn når en går med bevoktet hjerte.

Denne tilstanden her har jeg ønske om å være i egentlig, kjennes som flyt rett og slett. Som om jeg kan nesten til å med høre og kjenne blodet strømme gjennom blodårene mine i hjerte mitt.

Det er egentlig i slike tilstander tillit og kjærlighet bygges. Så jeg har planer om å holde ubevoktet framover. Til å med kroppen er helt annet stand.

uansett jeg er egentlig ikke fan av å planlegge framtiden. Her og nå og intet annet funker bedre for meg. Dessuten eneste jeg svarer om framtiden når noen spør meg hvor jeg ser for meg å være. Er svaret mitt alltid forhåpentligvis i livet!

Men akkurat her og nå og i kveld skal jeg meditere masse på hjerte og kjærlighet. Sender Kjærlighet ♥️
Jeg elsker denne tilstanden her. Føles som jeg har meditert i hundre år. Det føles virkelig så godt.

Tror ikke slikt er ment for å rives ned egentlig, kanskje det mest riktige er å bare gi slipp og ha tillit til seg selv som er mer riktig svaret. Tillit lærer jeg mer og mer av igjen for hverdag som går.

Takk du nydelige sjel for du er innom her og leser hos meg. Måtte du ha kjærlighets rik uke ♥️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es