Når stillhet føles så kraftfullt. I dag har det vært tung dag egentlig, men det er alltid godt å få gråte litt i fra seg. Jeg hadde helt andre planer for i dag for å si det slikt. Men istedenfor så bestemte tante rød seg å komme helt presis denne måneden. Selvom jeg har ventet på henne en hel uke. Så bare det var lite snilt med hu mor ..

Men ja jeg er da evig takknemlig at alt fungerer slik som det skal. Det å være Kvinne er ei gave som må bare oppleves. Kan ikke beskrives med noen ord. Hva det kommer av orgasme, en kan bare holde på og holde på … hmmm men jeg orker ikke engang stort å ta på meg selv. Jeg sovner før i hele tatt fått tenkt meg om. Er det bare meg eller er singel livet så her at en blir ikke kåt på samme måte etter en stund?
Men ja gave er det på mange måter, ikke bare orgasme. Det å gi liv videre. Bare det tenk for en velsignelse! Å Kunne gi liv i gave …

Men her i stillhet finner jeg bare smerter i dag. Kjenner det gjør noe med meg, min rygg har i tillegg slått seg helt vrang nå. Så i dag selvom mange gyldig grunn. Så ble det ikke slik som planlagt. Verden får vandre videre uten meg så kommer jeg sterkere tilbake.
Så skal jeg spise bolle og sjokolade, drikke te med god samvittighet ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es