En kan ikke annet enn å elske Steinerskolen. Jeg er så fornøyd med læreren til jentungen. Hun er så fantastisk på alle måte. Jenta mi ser virkelig opp til henne. Jeg tror faktisk så langt at jenta mi ser på sin lærer som perfekt menneske som aldri gjør noe feil. Det må være deilig å være barn, tenker jeg …

Alt skolen lærer barna og alt barna lærer. Skulle ønske alle skoler var slik. Lære barn grunnleggende ting, ordentlig historie fra alt mulig enn klippes til firkantet bokser.

Jeg har alt bestemt meg at læreren hennes skal ha dem ut til dem går ut av ungdomsskolen. Jeg kan ikke se for meg annet. Enn hun selv velger å gå da så klart. Men ja dem har veldig fin bånd, barna sammen med læreren deres. Det er vakkert å se slikt samspill.

Nå skal dem lære seg joiker på skolen. Fantastisk sier jeg bare. Dem har alt begynt med engelsk og tysk. Hun går i andre klasse. :-))

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es