Jeg tenkte kanskje jeg skulle sette opp ett par skilter «privat vei/kjøres på eget ansvar»

Kjøres på eget ansvar gir veldig stor mening om det er vinteren når det er snø som nå. Men ellers vil det se veldig rart ut. Men morsomt gitt.. (eller folk har havnet i grøfta den veien også om sommeren, så kanskje bare like greit med slik skilt)

Det er vel mening med alt, jeg har måkt og gjort meg fysisk sterk i disse røde dagene som har vært og berørt ekstra alle foreldrene sine hjem. Ikke bare hos meg. Men ja merkelig tid det er det nok.

uansett kjenner det gjør godt å bli fysisk sterk, har brukt en hel dag på å måke i dag. Jaja har hørt på musikk samtidig inni mellom. Så trengte ikke skynde meg før mot slutten. Da begynte det å bli våt tung snø.

Fra mandag er det tilbake til Gult på Sfo. Så det blir godt å få gå tilbake til annet enn «panikk modus» Jeg er egentlig helt tom og har hatt hjerte chakra åpning og det har vært godt å få tømt hjerte sitt.

Jeg kjenner jeg kjemper og slåss med min egen ego og minner. Jeg kjenner jeg trenger å gi slipp på kontroll. Slipp på trenge måtte ha alle svar på forhånd.
Jeg trenger å bli tryggere i meg selv. Men jeezez når en har bodd vekke fra mennesker en stund, en vokser så klart på det, samtidig den deilig mestringsfølelsen når en får til noe for seg selv. Og selvklart fortvilelsen de tøffeste dagene. Noen enkelte dager blir en sittende og lure om en er helt sikker på havnet på riktig planet.

Det har alle sine sjarm å bo slikt.Det er nå sikkert. En kjenner det veldig i alle mulig måter, så klart enda mer ensomt i disse korona tider.

Visste du mennesker som ikke får nok hudkontakt, kan dempe savnet med varm vann? Varmet vannet har lindre effekt.
Jeg elsker å ha lavendel olje, kokosolje og empson /dead sea salt, ett par rå krystaller i badekar. Det gjør virkelig godt for sjelen og alt egentlig. Jeg er hekta igjen for tiden på varmt vann og lavendel olje.

Jeg tenkte forresten dra innom Dragon Wood i Drammen. Dem hadde fått inn så masse kult. Så det må jeg få sjekke ut. Men jeg skal bare ha påfyll av sage og røkelser. Ikke annet håper jeg. Dem har så mye fint der.. deilig lukt og energi alltid like hyggelig. Kjempe hyggelig priser.


Men du til neste gang.

Du takk for akkurat du er innom og leser her hos, alle dere som har følgt meg siste tiden, alle gode ord, jeg setter så stor pris på deg. Takk for du finnes

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es