(bildet er fra 2018, det var bare etter 1 natt med snø, sjekk sidespeil på bilen) 😅

Var nødt til å komme meg kjapt ut nå altfor tidlig på morgen for å kjøpe dopapir egentlig. Kjøpte noe helt annet enn dopapir forresten. 🤦🏻‍♀️
Men det ser ikke ut i hele tatt at jeg brukte 3 timer på å måke. Nå har det snødd igjen ..

Håper det ikke blir like stor mengde som 2018. Da setter jeg i gang spleis aksjon for å få meg traktor. Haha

men seriøst det kan ta opptil en hel arbeidsdag å måkt her på sitt verste. Jeg kan ikke ha hvilket som helst traktor heller pga porten og veien opp til huset. Men traktor må det bli, ordne porten må jeg gjøre engang også. Ha høyere tak sånn tilfelle rottefelle sykebil eller brannbil må komme hit.

Lag deg fredelig dag ❄️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es