Om en er seriøs med forandring, så gjør en alt for oppnå det. Så klart har vi alle våres dager der dråpen renner. Men igjen da har vi valget om å gjenta oss selv, eller reagere på annen måte som gir oss selv sjelsro.

pusten, så viktig gjett ingen fortalte oss om dette under oppveksten. Klapp klapp meg selv for jeg har blitt mer bevisst på pusten min.

Men ja likevel, kjenner noen dager er jeg bare likevel ikke noe klar for krangel! Du skjønner her på denne siden av landet, er det ikke viktig hvordan du gjør det. Bare så lenge du holder deg varm.

Så jeg bruker, strøm, varmepumpe, vedovn og jeg satse på solceller nå etterhvert. Men det var ikke dette jeg skulle egentlig prate om.

Jeg er ikke klar for å krangle, når det ikke hjelper med verken strøm, varmepumpe, da er vedovnen eneste varmekilden. Når ovnen krangler med meg og vil ikke tennes på. Da kjenner jeg at jeg glemmer helt det med pusten…

Men kulde asså, jeg vet ikke hva som er verst, når det er så varmt at du ikke kan kle deg av noe mer. Eller så kaldt at du ikke vet helt hva mer du kan ha på deg.

heldigvis det er ikke slik kulde enda, men det er nå en stund igjen til mars. Jeg får bare huske det å puste .. 🏆

Til neste gang, husk D-vitamin 🧿

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es