Hvert januar er jeg så kjøtt lei at jeg kjenner jeg brekker meg om jeg får i meg noe kjøtt. Men jeg fikk hodet av mamma min. Den gikk med glans ned. Men det er nå så ..

jeg har tro på balansert kost, jeg respekter deg som ikke spiser kjøtt. Beste hadde vært jaktet til eget forbruk. Men jeg har ikke hjerte til å jakte. Hvert fall jeg har ikke gått så sulten at jeg trenger å jakte.

men nå er jeg skikkelig kjøtt lei og trenger en pause i fra det. Også er jeg lei av å lage mat. Gleder meg masse til å bli servert mat til engang når muligheten blir mulig igjen.
gleder meg hvert fall allerede

Så da tenkte jeg å prøve en slags soya «strimler» opplegg. Det er så lenge siden jeg har laget akkurat dette. Helt ærlig husker jeg ikke smaken.
Tror kokkens kunst avgjør smaken på dette. Den kan være alt i fra smakløst til noe veldig godt. Jeg vet ikke hvordan min vil bli i dag. Kanskje det blir stekt nudler. Vi får se, jeg mangler sesam olje. Så nei jeg vet ikke vi får nå se.

»Edit» den har faktisk endel smak den soya strimler greiene. Den har eget spesiell smak. Smaker verken kjøtt eller grønnsaker.

Det ble med ris/glass nudler. Jeg har endelig funnet nudler som jeg liker. Det ser så lite ut. Men en blir jo aldri ferdig. Smakte enkelt å digg..

Til neste gang take care 🏆

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es