Nå er ikke bare USA som har blitt engasjert i sitt eget president valg. Men resten av verden i tillegg. Det er første gangen jeg har engasjert meg så “voldsomt” om det.

Mens i USA lærer dem ikke stort om annet enn seg selv på skolen slik som dem vil det skal være, langt i fra sannheten andre måtte sitte igjen med.

Så sitter vi her i Europa og vet så mer om USA for vi måtte pugge så mye rart på skolen som vi aldri trengte noen gang bruke igjen i voksen livet.

Så klart ut fra sannheten igjen denne siden av verden sitter igjen med. Også leve med de miks som er og wikipedia så klart i tillegg …

Men når alt dette er sagt, så trenger vi også å huske. Det skjer noe enormt nå i USA. Det er dette året så mye som har kommet fram.

Så mye urettferdig/Urett kommer fram.

2020 
Begynnelsen på da USA ble egentlig født som Nasjon som dem er samlet uansett hva!

Året måtte bli først 2020, så langt etter da det på tvang ble til USA. Da den gang samme menn som ranet USA, skrev lover som sa det er straffbart å stjele!

Til tilgivelser endelig begynte å finne sted. Til å med forfedre våres fikk nok av sitt eget hat. Begynte veilede oss alle til tilgivelse og fred!

Når Native, begynte å tilgi og gi slipp og slippe kjærligheten inn. Da Native vokste fra hate dem har med god grunn bært.

Det året våres forfedre har blitt enda mer tydeligere og høyere i stemmen. Alt som blir synkronisert nå. All visdom forfedre våres deler med så mange der ute.

Det er på tide med å bli Ett! Human Race! Ferdig snakket!

Dere venner i USA!! STEM. VOTE!! Please!!!!!!

USA har aldri trengt dere mer enn noen gang før som nasjon! Nå trenger USA å reise seg igjen! Uansett farge eller bakgrunn. Dere står virkelig på hellig land. Vær Humble!

Jeg håper jeg lever fortsatt og får oppleve alle de absurbe fordommene forsvinner i fra USA, jeg håper at jeg er fortsatt er her og ser at USA skjønner virkelig at Native har etterlatt seg hellig land.

Det er hellig område dere vandrer rundt på. Det trengs mye mer Kjærlighet og omsorg enn å bli brukt til hva det som skjer rundt der.

Hvorfor er det så mye jordskjelv. Hva med prøve å forstå Jorden og hvordan den funker. Enn hele tiden måtte kjempe natur kreftene som er.

Som vi kanskje burde ha forstått til nå. Naturkrefter Vinner Alltid. Vi har ingenting vi skulle ha sagt mot Moder & Fader Jorden. Dem gir og tar ….

Vi er deres barn. Vi trenger å respektere deres Kjærlighet til oss. Kjenner oss mer ydmyk over vi kan vandre fritt med vårt eget fri vilje.

Når vi får slik friheten i fra våres egen foreldre!
 Så hvorfor skal våres søstre og brødre komme med slike lover som mangel på ytringsfrihet.

Så vær så snill USA venner! VOTE!!! Please!!!! - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es