jeg vet ikke om dette er voksesmerter.. eller bare energier som er i sving nå
det er i hvert fall mye av alt.

Har hatt så mange aha følelser her for meg selv, så mye av alt som klarner for meg, om meg selv altså. Om min egen adferd, min egen frykt basert programmering,

Jeg kjenner at jeg driver og kvitter meg med så mange utdaterte blokkering av programmering, at jeg har fått litt sånn kortslutning. Hvis jeg kan si det på den måten. Eller ikke kortslutning akkurat, bare litt i svimmel …

Mest av alt har jeg lyst å krølle meg litt sammen og gråte litt, med tanke på det har gått opp for meg nå, jeg er godt voksen nå. Altså jeg er “godt” voksen dame nå i denne tiden.

I dag har jeg ikke engang lyst å være voksen, i dag ønsket jeg heller å bli elsket så HØYT så, i dag hadde det gjort godt å bare blitt dullet med og jeg kunne furte litt og bare være til..

Så alt mulig følelser og mye rart som har dukket opp og så mye likevel klarhet når jeg benytter av meg naturen rundt meg.

Jeg ønsker å kjenne på Fred jeg, jeg ønsker å være i Kjærlighet.
Jeg ønsker å gi uten å telle ei heller bli telt.. bare glede og bli gledet.
Ikke at det er plikt, men at vi bare ønsker det selv..

at vi stadig velger fred, jeg kjenner jeg vil allerede sove og ha bedre dag i morgen. I dag vil jeg ha stort klem og bare god snakk og kake, kakao..


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es