Det er noe sannhet i det med Big Bang. Hun var en stjerne først, akkurat som meg, som deg..
Bare mye mektigere enn noe annet. Hun ofret seg for deg og meg, for at vi skal kunne leve her, her vi kaller Jorden vår. Moder Jorden.

Hun egen bevissthet. ALL den kjærligheten, all det presset som måtte til for hun skulle til å bli født. All den smerten hun gikk gjennom for du og jeg skal ha ett hjem ….

Ikke bare hun selv ble født, sammen med henne ble alt annet født. Månen, Solen.. alle planetene. Melkeveien..

Dette alt for oss. Vi skal kunne få mulighet til å komme hit for å føle. For å kunne kjenne duften av alt som er. For å kjenne jorden under føttene våres. For å kunne drikke vann. For å kunne puste. For å oppleve Kjærligheten mellom mennesker for å kunne nyte hverandre..

Det er noe sant i det med Big bang, bare det måtte så mye mer til. Hun er ikke bare hva som helst. Hun er Guden vår som vi har oversett. Vi er alle Guds barn. Hun elsker oss alle. 

Hun vet hvem og hva hun trenger til enhver tid. Hun vet hva som skal til for nettopp du skal være her nå.
Hun har tålmodighet i fra annen verden. For nettopp hun vet ingenting godt kommer ut av hastverk.

Selvom hjernen vår mangt ganger i livet tuller med oss. Får oss til å tro at vi ikke betyr noe, at andre vil ha det bedre her uten oss.

Så trenger du å vite at Gud ville ha deg her nå. Hun har ventet i alle evighet på deg. For du skal være her og nå, for din Kjærlighet. Din tilstedeværelse, din bevissthet er så viktig for oss alle her og nå.

Takk Takk Takk for Livet!!!
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es