Jeg er skikkelig rund i kantene når det kommer til alt mulig rart..
Men kjenner at til å med jeg har latt meg bli fucket opp i hodet av dette…

Nesten som oss og dem. Altså oss i flokken min (din) og dem adre.. på en måte. Akkurat som en bare er redd for å nærme seg noen for at en kan bli smittet av å bare prate med dem i telefonen.

Uff jeg humrer og grøsser samtidig at det har blitt slik, men for meg til å med har det blitt slikt.

Men jeg kjenner jeg har ikke lyst å sende barnet mitt til skolen enda. Selvom jeg ikke vet helt selv hva dette er for noe. Jeg klarer ikke å bli enig med meg selv hva dette er.

Men jeg ser forandring i dyrene sin adferd. Jeg liker ikke det jeg ser. Så jeg ønsker ikke å sende barnet mitt til skolen for hun skal bli utsatt for smitte!

Jeg har ikke engang lyst hun skal leke med hvem som helst.

Uansett nå er det tid for ryddig og vasking. Få ut hele 2019 og 2020, få ut Vinteren, få inn Våren.

Jeg gleder meg å få Våren inn i huset og få det luftig her igjen. 

Det blir godt å lufte ut, få solen og lys inn i alle rom. Vet du hva folkens. Åh så deilig VÅR DAG. Nå er VÅREN HER. Vi kan ikke være paralysert så lenge nå. Vi trenger å ta noen grep nå og gjøre det som skal til for å utnytte godt denne Våren.

Med solarminium rett rundt hjørne. Det er siste sjanse kanskje vi har nå og få inn mest mulig av alt. Det kommer til å komme en tid der det blir dårlige tider..

Nå fikk jeg frysninger over hele meg.. så

Ta vare på menneskene dine. Fortell dem at du er glad i dem og hva dem betyr for deg. For du vet virkelig ikke hva morgen dagen bringer.

Så om jeg har gjort deg vondt. Jeg håper du kan tilgi meg. Om du har gjort meg vondt så håper jeg du kan tilgi deg selv…

God god klem til dem som vil ha.. Jeg håper at du vil kjenne healing Kjærligheten som vil sendt deg fra Universet til oss alle.

Jeg skal være med å aktivisere Grind jeg satt rundt oss alle og Universet for 5 år siden…

I dag er det NYDELIG DAG!! DET ER 444 DAGEN! Det er tegn overalt for det hjerte ditt er ment.. Jeg har gode følelser i meg kjenner jeg. Jeg smiler og tenker at livet er ikke så seriøst som vi ønsker å ha det til..

Med litt latter og glede, Kjærlighet og Vår i Luften så kan Mirakel SKJE hvor som helst..

Og du Jesus gjorde aldri vann til vin og sånne ting. Det var metaforisk ment, det var for å fortelle om hans storhet. Jeg har aldri lest bibelen, religion har aldri vært min greie. Men jeg har hørt historier så klart.. Det er ikke for å være respektløs over din religion. 

Men om du ikke ønsker å høre at jeg har mening om ting, så har du havnet feil plass. For her vil jeg respektere du har annen religion. men opplyse deg om litt annet også…

Men ja hvor var jeg.. siden det er påske så klart og Jesus blir mye nevnt, så har så klart ting dukket opp. Jesus er helt sant, han fantes. Men det var ikke ment for at han skulle bli brukt. Navnet hans skulle bli skittent.
Sjelen hans skal bli solgt billig. Og dere skulle tilbe han som eneste som om han var kun han som var Guds-barn. Skam dere for å ha ødelagt historien!

Jeg puster med magen og går og rydder og vasker ferdig huset mitt. Anbefaler deg det samme… Masse masse deilig dag til deg du deilige menneske..

Det er nydelig dag å bare smile på …

Jeg hadde vist endel i hodet etter å ha vært stille i noen dager, så her kommer det en liten oppdatering på “alt” jeg har tenkt.. i små korte trekk..

PS.. Jeg har på INGEN måte tenkt å si jeg er Jesus. Stakkars Jesus han hadde nok aldri engang våget å si han er Jesus i dette liv engang..
Dessuten som jeg har forstått det var han en helt “vanlig” snekker…
Jeg for min del klarer ikke engang å slå hammeren to ganger samme plassen…
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es