Når en kjenner igjen varslene på ta seg selv på alvor, gi sin mental helse pause. Og det er viktig å ta grep før en faller helt om har jeg erfart. Det tar lengre tid å komme seg opp og fram når en har nådd bunnen. Så det er viktig ikke å gå dit igjen ..

uansett enn slags symptomer en har, bare det En begynner med vibrere lavt energi. Da er det viktig å sette seg selv først. Ta vare på seg selv og sin egen greie.

Jeg har aldri kontakt med noen når jeg tar vare på meg selv. Jeg mener ikke vondt når jeg tar avstand, jeg trenger tid til meg selv, slik at jeg kan være bedre mamma, bedre datter, venn healer alt.

Tar du deg selv på alvor? Er du god på å sette grenser?

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es