Merker du forskjell på stemningen etter global meditasjons dagen? Akkurat som energien ble lettere. Ting føles lettere..
Til å med jeg fikk ønske om å sende healing igjen. Altså så lenge jeg er hjemme.

Merker stor forskjell når jeg er ute i blant mennesker, hvert fall i butikkene. Der har jeg omtrendt ikke lyst å ta på noe som helst. Dessuten så har jeg fått hele navnet Korona i vrangstrupen, så jeg merker at jeg må virkelig ta meg sammen for ikke “klikke”..

Men ja det er lettere stemning rundt meg, hos meg i meg, menneskene mine har det også lettere virker det som. Da slapper denne hønemora av når dem rundt meg har det også bra.

En blir jo glad i disse menneskene en omgås med, selvom de fleste er bare på nettet. Men jeg tenker så lenge dem er god med meg så er jeg svært velsignet å ha dem i mitt liv.

Tenk så trist og kjedelig det hadde vært om vi alle bare brydde oss om oss selv bare og ingen andre. Det hadde hvert fall vært ett samfunn jeg ikke ville vært deltager i..

Men ja det er ingen dager som er like, ikke engang timer er like. For 5 år siden lærte jeg å ta en time om gangen. Jeg har faktisk ikke av-lært meg det siden den gang. Jeg har driver tross alt enda å jobber med å lære kroppen å gi slipp på siste traume jeg opplevde i 2015.

Eller siste traume kan jeg ikke si, siste traume var da Norske stat som krenket meg totalt i barnefordelingssak. Men den før det igjen. Det er den kroppen min ikke har gitt slipp på.

Jeg trenger fortsatt å ha avslappnings øvelser på ansikte og kroppen støtt stadig, minne kroppen min på at den er uten for fare nå. Det er helt trygt her..Men for all del bli traume informert!!!

Jeg har jobbet så hardt med meg selv, så mye med meg selv. En blir ikke opplyst slik som meg ved å forestille seg lys og farger, og ta imot råd i fra mennesker. Nei nei kort fortalt det er som å bli kastet ut av en stup, bratt ned for så bli der til en lærer seg å stå/gå igjen..

Det har vært beinhard jobbing å komme seg hit jeg står nå. Jeg har lært så mye på veien at jeg ikke tar meg bli lekt med lenger av “hatere”. Hatere som egentlig er hemmelig beundre. Dem beundrer en egentlig, men har vanskelig for å innrømme det for seg selv, eller aller helst for andre. Dermed vil dem finne feil for å hate deg uten grunn..

Men hvem bryr seg om dem? Energi vampyrer… ikke jeg hvert fall..

Jeg tenker det viktigste er å ta vare på de gode kortene en har fått utdelt. Viktig å ha fokus på de menneskene som har tro på deg. Dem som bryr seg om din ve og vel. Dem som ikke leker med deg og dine følelser.

Jeg har stort og godt ærlig hjerte, dermed tenker jeg at de aller fleste mennesker er det samme helt til det motsatte er bevist. Jeg tenker også at de aller fleste kan forandre seg. Bare dem er villig selv til å forandre seg.

Ingen i verden kan få noen til å forandre seg om ikke en selv er villig til forandring…Takknemlighet er Nøkkelen til Alt.. <3 Det faller jeg tilbake til hver eneste gang.. og godt er det..
Det har jeg nok engang falt tilbake på..

Det trengs ikke mye å være takknemlig for før en havner i en humble frekvens.. der kroppen og sinn føles i mer bølgelengde i harmoni rett og slett..

Jeg kom på å tenke på ifjor.. så mye som har forandret seg siden sist påske. Bare trist å tenke på nabo ikke bor der han bodde engang.. Så mye som har forandret seg.. Rart å tenke egentlig hvor fri vi var sist påske, enn nå i år.. så mye men likevel ingenting er forandret..

Det er godt egentlig at så mye, men likevel ingenting er forandret..
Med ingenting mener jeg alle mine mennesker er i livet og er i god behold. Det er stor velsignelse i det..
Men så har du havnet først under mine vinger, så får du nok healing til å klare deg. Jeg har tenkt mye på Anne-Ma, jeg tenkte kanskje jeg kunne gitt henne mer healing. Men hun selv var klar for å dra.

Dessuten så var det ikke mening med hun skulle oppleve dette. Det er mening med hun skal komme tilbake engang siden. En sjels oppdatering må det til.. Dessuten så sa hun at hun fant trøst i å vite de tingene jeg fikk opp og fortalte henne.


Nå er det midt på natta, jeg er usikker på om jeg skal trykke send.. eller skrive mer i morgen. 

Jeg driver egentlig og jobber med eksamen oppgaven min midt oppi alt annet jeg driver på med.

Jeg har vært i en slags merkelig tilstand, der jeg nok engang har tvilt på hva jeg egentlig min oppgave her.. og hver gang jeg er i denne tilstanden så dukker opp følgere i diverse kanalene mine. Spesielt er det alltid LilleMåne siden min som får flere likere uten at jeg er aktiv der i hele tatt..

Nå skal jeg ut i hagen og jobbe litt.. kjenner stod opp med trist følelse som ikke vil gi slipp..

Så til neste gang nå har du fått masse tips om lesing her. Nok engang takknemlig for nettopp du har funnet veien hos meg og leser mine innlegg.

Har du noe spørsmål eller ønske om tema bare skriv til meg.

Tusen takk for du finnes og hold deg frisk og trygg <3 
Stor god bamseklem bare til deg… - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es