Det er så mye angst og uro som er der, det er så mye usikkerhet og sjokk og traume. Jeg føler så med menneskene rundt meg. Jeg kjenner jeg blir tappet rett og slett etter ett par turer ute.

Før en ny begynnelse, er det alltid en avslutning. Nå er det så mye følelser i sving og en trenger og tenke veldig fort hvis en skal henge med i svingene og forstå seg selv nå i denne perioden.

Vi går gjennom en felles oppvåkning, til å forstå noe felles sammen. Dette er helt hårreisende fantastisk! Men likevel det er tøft å stå på. Men det er så godt vi er sammen om det.Vi forstår hverandre på en helt ny dypere plan føler jeg. Mental helse har blitt første tingen vi tenker.

Jeg tror rett og slett det er mentalt helse vi kanskje kommer til å stå opp til, det er ikke bare hvordan vi har oppført oss mot vårt eget mor som er greia.
Og dyrene! Vi trenger å stå opp til ny forståelse av ALT!

Til å med oss selv og ny felles forståelse for respekt av hverandre og det som er!
Jeg kjenner det er noe nytt som er på vei, men før det nye skal ta plass, så trenger en avslutning å skje.

Det er så med forandring, og vi som er vant med forandringer har problemer med denne. Så om du ikke er vant med forandring og føler deg kvelt! Pust du er helt NORMAL! Alt du føler nå er helt NORMALT! 

Uansett om du er vant med forandring eller ikke.

Redsel er helt NORMALT! Alt er normalt. Jeg føler dere virkelig og det gjør meg vondt og føle så mye av deres følelser. Jeg er tom, jeg kan ikke sende healing uten at du selv gjør noe med hodet ditt!!

Ta deg sammen for fuck sake menneske! Nå tar jeg en bitch slap på deg og riste deg litt og sier kom deg ut av angsten din, snap ut av det for fuck sake!!!! og smil for all del nå når du leser dette… ;-))Men ja vi trenger å vise hverandre forståelse, det er egentlig det som er. Tenk den placebo effekten, tenk så mange som dør nå pga nettopp det!

Og det er helt virkelig uansett om du vil tro det eller ei! Folk kan dø og bli frisk av placebo effekt!

Men ja uansett det er vanskelig tid nå. Alle følelser er helt Lov! Vi alle trenger å støtte hverandre nå.

Nå er det ikke tid og rom å være asshole, men samtidig kvitt deg med alle negative mennesker som tapper deg for energi!

Gi rom til mennesker som ønsker deg godt og vel. Det er eneste riktige tingen nå er å ta vare på seg selv og sine mennesker. Du kjære vakre deg.

Vi trenger å jorde oss og vi trenger å meditere litt mer sammen.


Samtidig er det tid for det feminine energi og maskuline smelte sammen. Akkurat som det er tid for å akseptere de to energiene for det dem er. Gjøre dem om til å bli noe sammen.

Det kjennes som mye samhørighet framover, mye tilgivelse mye godt som skjer framover. Men alt har en begynnelse og en slutt.

Så kan en sitte og være angstfull pga denne slutten, eller bare ta ting som det kommer. Men ja angst og panikk er helt realt! Til å med den beste av oss alle kan få angst og panikk anfall.

Aldri skam deg for slikt! Vi er alle mennesker, og hjernen vår funker slik som det funker.. helt til den får ny oppdatering og gå etter og så klart. Først trenger hjernen vår å akseptere forandring som skjer.. ellers er det helt dødfødt med oppdatering. Det vil aldri gå gjennom.


 En får bare system error og beskjed om apparater er for gammel til det nye oppdateringen. Slik som med telefoner og slikt..

men ja utenom det så er det godt å puste med magen og ikke tenke stort. Gjøre andre ting enn å kjenne på panikken.

Jeg har ikke meditert så mye siste to dagene, og det merker jeg på meg. Jeg er ikke helt meg selv. Så jeg skal ut og meditere mer

Til neste gang. Vær snill mot deg selv og dine mennesker. Nå i denne perioden er det viktig å bytte på å være superhelter sammen…. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es