At du har blitt så ferdig lekt med at du orker ikke engang bruke kalori på å bli kjent med nye mennesker! Også når du først tar kontakt så viser det seg duden er i forhold og da gir du opp alt som er! Men jeg har sovet godt nå og stått opp med godt humør og følt meg på riktig spor.

Så noe riktig har jeg vel gjort likevel…

Ikke sant, sånn har jeg det. Det føles helt greit. Akkurat nå, for det første så er ikke skilsmisse papirene i orden helt heller, men jeg orker ikke engang å ta opp igjen den tanken hvorfor det har ikke ordnet seg enda.

Uansett hvor var jeg hen. Jeg trenger en kopp te nå for å riste meg forrige tanke kjenner jeg er ikke ferdig med å gi slipp på irritasjonen der, så jeg sitter på fingrene før jeg angrer…

gleder meg til våren nå forresten… weee

Ja vi raringer, det er så mange av oss der ute på nettet. Jeg er så takknemlig for den rare gjengen som jeg har blitt så glad i. Jeg kjenner i denne tiden noe vokste i meg. 

Virker nesten som jeg ble laget for kriser, akkurat som nå er det bare å stå på og gi healing til menneskene rundt meg..

Føler jeg er på mission. Men samtidig så fikk jeg beskjed om noe nå. Så jeg trenger å tygge litt på det hva jeg skal gjøre med det..

Men ja, jeg har ikke klart å tenke noe særlig på studie mitt det har jeg ikke. Lurer på hvordan mine med studenter klarer det?

Men jeg kjenner meg trygg, ikke at det har vært så mye nye rutiner nå, det er bare jeg tar meg lang dusj med bedre samvittighet nå enn det jeg gjorde før..

Og det kjennes godt å kunne senke Skulderene med god samvittighet og bare være hjemme i fred og ro..

Jo mer healing jeg gir, jo mer healing får jeg selv. Det merkes så godt på meg når jeg deler ut masse healing. Da får jeg like mye tilbake selv.

Samtidig så kjenner jeg at denne beskjeden jeg har fått. Den ble jeg litt satt ut av, så jeg trenger å reflektere litt rundt det. Hva det betyr egentlig..

I dag var vi innom gulskogen, måtte innom panduro og kjøpe flere hobby ting. Trenger å tenke nytt egentlig.

Jeg går hen og dusjer av meg dagens møter i dag. Det er så mye angst i luften, så my uro.

Det kommer til å gå så bra så vakre sjel. Bare så du vet det. Trenger du healing eller bare trøst og godsnakk. Ta gjerne kontakt på jobb e-post min.
Eller send sms/ring.

Vi prates gode venner. Jeg er så takknemlig for nå når alt er slik som det er, at jeg har dere alle rundt meg. Mennesker som jeg vet bryr seg like mye om meg som jeg bryr meg om dem. Mennesker som bryr seg om verden. 
Mennesker som bryr seg om sine kjære. Jeg har så mange gode mennesker å se opp til der ute.

Så tusen takk for du finnes vakre deg!!

Til neste gang, stor god bamseklem bare til deg <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es