Du, jeg har noe å si deg! Hva andre måtte tenke og tro, det får dem bare gjøre! Til å med min lille jenta på 6 år stadig snakker om hva andre måtte tenke. Rart egentlig er det ikke?

I fra liten alder at vi går rundt og tenker hva andre måtte tenke!
Jeg finner meg selv stadig i samme felle. Det trenger du å vite. Men så har jeg også det å riste det av meg. Puste med magen, rett og slett slik som hunder gjør, rister av meg energien som henger seg igjen…

Eller når jeg står i blant mennesker, da er det greit å oppføre seg litt “anstendig” “siden tross alt en vil jo ikke at andre skal tenke noe.” ;p
Men ja da tar jeg å flytter energien bort med hendene og kaster dem langt avsted!

“Zero Fuck given” Det beste rådet jeg kan gi deg, er nettopp det er ikke alle som ønsker å se deg vinne. Derfor hold dine kort tett til bryste. La det til å med se som du taper noen ganger… En er ikke pålagt hele tiden å måtte rapportere hvordan det går..

Selvom ja det er slik vi menensker er. Vi givere, vi deler mer enn vi har noen ganger. Med engang vi kommer oss litt på topp, så rekker vi ned og tar folk med oss.

Men det er viktig å realitets sjekke seg selv også, hvem som henger med fortsatt på virkelig…

Men ja, vi mennesker vi bryr oss noen ganger så mye hva andre måtte tenke at vi forblir i vårt eget komfort sone og blir der til vi dør..

Noen ganger dør vi før vi kommer oss noen plass. Jeg vet ikke, om jeg dør nå. Så dør jeg med fred. Selvom ja jeg vil følge mine barn opp. Jeg ønsker å se dem gifte seg. Jeg ønsker å se mine barnebarn, oldebarn.
Men jeg vet at jeg vil se dem. Selvom dem ikke vil se meg..

Men jeg kjenner jeg fikk plutselig livsgnist tilbake igjen..

Kjente Passion som tente gnist i meg. Du vet du hører dem sier. Det som får sjelen din til å tennes. Det får hjerte ditt til å pumpe, det som får deg til å gløde når du snakker om det. Det er din passion følg det!!

Ja, jeg kjente bare livslyst komme tilbake til meg. Noe som er min greie, og kan være hele året og ikke bare om høsten og når det er sopp og sånt. Men ja Wohoooo…

Ja, men ja jeg trenger da å komme ut av min komfortsone enda mer og virkelig gi ZERO FUCK Giving til hva folk måtte tenke for dette!!

Men fram til da, holder jeg det tett til bryste mitt og undersøker litt selv på egen hånd. Dette blir så jævlig bra!! Wohooooooooo!! 😀

Du fantastiske sjel. Takk for du finnes og takk for alle mine engler på veien der som passer virkelig på oss!!

Wohooo livet er er godt dere

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es