Også datt det masse tanker… tenk om det fantes en slags maskin som leste tankene mine også skrev det ned på dataen i det jeg tenkte. Altså en slags funksjon på da så klart. At jeg kan velge selv hva tid dette skjer.

Ellers blir det jo masse rart og svada inni mellom alt og vanskelig å finne fram gitt. Men ja klarer du å se for deg hva jeg tenker?

Men det er noe med vann eller være steder der en kjenner seg jordet, kjenner seg i ett med det som Er. Da en er alene eller med de aller nærmeste sine. Dem en kan slappe av med, er helt trygg med..

Og ja og tilllate seg selv å ta seg fri, når en har først en fridag. Det er vel det viktigste steget. Å bare akseptere at en ikke bør gjøre en dritt rett og slett. Og en ikke gjør noe galt av å ta seg av seg selv og sin ve og vel.

Mange er flink med dårlig samvittighet inkludert meg altså.. så jeg vet hvordan det er … men jeg har jobbet hardt og kommet ditten at jeg ikke tenker slikt lenger i hele tatt.

Men det måtte bli så pass alvorlig med meg før jeg kom hit jeg er nå idag. Så dramatisk unner jeg så klart ingen …

Men ja nå har jeg glemt halvparten av alle gode tanker jeg har tenkt. Men ja… hmm tror jeg går og tørker meg litt og drikker litt og slikt først så kommer jeg tilbake. Nå er alt glemt gitt…

Men du kan bare skrolle videre du…

Det er sterke energier i sving nå, det er første runden Mercury går baklengs. Eller retro som jeg pleier å skrive..
Jeg vet ikke helt om det er det, eller hva det er for noe. Det virker det er alltid ett eller annet.

Hver fall for oss sensitiv sjeler her i verden. Vi kjenner og mer mottagelig mot energier rundt oss enn andre. Det er spennende egentlig. Men samtidig ganske så krevende.

Det er endel refleksjon over seg selv som foregår i min topplokk hvert fall..

Jeg har kjent jeg har friket litt ut sånn inni mellom alt som er, men jeg tenker om jeg skal gå rundt med angst i magen at han jeg liker bare går hen til noen andre. Så kan han bare gå med engang.

Altså hvis jeg skal alltid være redd for å snu meg ett sekund, for da kan duden min finne seg ei annen. Ja gå NÅ. Helst i går. Men nå er jeg bare sånn Azi i tolking modus og det har mye selv refleksjon å gjøre.

Det er at jeg finner meg ikke i å være i en slik tilstand i over lengre tid. Jeg skjønner jo i begynnelsen av all bekjentskap, så trenger vi skape trygghet for å ha tillit til hverandre.

Det er deilig når slike relasjoner som oppstår at du bare har tillit til hverandre. Men likevel så trenger en opprettholde for at tilliten skal ikke bli brutt. Det tar livs lang tid å bygge tillit sies det. Så det er ikke gjort på en to eller tre..Jeg tenker så lenge en er i energi match altså at en blir ikke tappet energimessig av dem en er rundt sammen med. Så trenges det mye tilgivelse, kommunikasjon, forståelse, tid, rom, nærhet, stillhet, avstand ja du tegningen, det tar alt det og mer for å bygge en god relasjon.

Det er slik som luxurious krydderblanding, språk bare dem en kjenner en slags tilhørighet med forstår.. Det er magisk hvordan menneske møter og hvordan ting utvikler seg…

Det er Spennede tid vi har foran oss det er nå sikkert og vist. Det vi ønsker det blir det. Om vi ønsker å gi etter frykt, så vil frykten ta plass.

Alt vi gir fokus til vil vokse. Mange sier det funker ikke å tenke positivt! Jeg vet, det er ikke meningen heller med at en skal ikke ta seg selv seriøst! Det er ikke det jeg sier heller…

Men noen ganger blir vi så opphengt i en virkelighet som ikke representerer oss den vi er i dag i hele tatt. Dermed blir det vår virkelighet hverdag som går. Vi går rundt og gjør noe som skjedde for 100 år siden til våres virkelighet det vi opplever nå i dag.

Jeg sier ikke at angst, panikk er IKKE sant! Det er langt i fra det jeg sier. Slike ting er virkelig så sant. En trenger å være sterk for å klare å dra seg selv ut av det også uten å blande inn en hel hær.

Men ja det er noen ganger også godt å rekke ut hånda, det er godt at noen sier bare jeg ser deg kjære. Du er trygg. Det er godt å gi seg selv denne tryggheten først og fremst. Å være trygg rundt seg selv.

Ikke være i rastløs traume tilstand. Ikke trenge å være hele tiden opptatt med telefonen sin eller noe annet i hånd.

Jeg lurer på om hva slags forvrengte rare bilder mennesker har av meg der ute ?
Ikke at det er mitt problem egentlig, så lenge jeg ikke skader noen tenker så kan du tenke hva du ønsker selv.

Men ja jeg har lært å ikke ha noe forventninger til noen, så får en heller bli positiv overrasket. Det funker veldig bra som oftes. Men noen ganger så funker det ikke så bra.

Men ja, jeg er skikkelig elendig på mat greier når jeg er singel. Vi spiser så lite meg og jenta mi. Det er ikke gøy å stå og lage masse mat, ingen av oss spiser stort. Det er kjedelig nå rundt middags bordet er nå sikkert og vist.

Hun elsker kjøtt, og jeg kjenner at jeg trenger å bli mer bevisst på å kjøpe økologisk kjøtt framover.
Slutte helt med sånn “la seg bli fristet av prisen” opplegg.

Jeg blir fysisk dårlig rett og slett av stress dyret har kjent før slaktet, hvert fall når det er gris og okse. Jeg kjenner stress i liket når jeg spiser. Magen min blir helt vrang og jobber for hardt livet på sitt verste. Så jeg trenger å bli mer bevisst der gitt.

Men ja jenta mi liker kjøtt, jeg trenger kjøttfri dager, ellers så klarer jeg ikke å koble meg av for å koble meg på…

Men ja vi lærer tilslutt å bli enig om hvordan vi skal ha mat framover. Ja dette ble alt mulig i dag. Men det er vel koselig det og..

Du får ha en super deilig dag vakre deg. Vi sees plutselig rett rundt hjørne..

Hvorfor jeg gir jenta mi kjøtt? Jeg låner henne nå, jeg etterlater verden til henne, hva hun velger å gjøre er opp til henne. Jeg lærer henne naturens gang.

Jeg tror ikke vi er kun planteetere. Vi er alt med måte etere..  


Fortsatt sterke energier i sving, kjenner at skrivelysten har kommet tilbake når jeg skriver etappevis. 

Det er nå mange rare tanker som dukker opp, og jeg kjenner at jeg trenger å trekke meg tilbake. Tilbake utover for så finne veien innover igjen..

Jeg trenger å komme meg bort, bort fra alt og alle. Så nå har jeg endelig skaffet meg litt fri og barnefri. Kjenner det blir godt å ta vare på seg selv nå enn å være der for så mange..

Så jeg tenkte å fylle opp bilen og pakke lett. For så bare kjøre og se hvor veien fører meg. Meg og hunden så klart.

Kanskje jeg tar med meg telt og bare telter. Eller sover i bilen eller havner en plass, eller tilbake hjem whatever. Jeg er ikke sikker..
Det spiller ingen rolle. Kjenner bare det blir godt å komme seg bort fra alt og alle
Være Azi rett og slett

Kanskje vi sees, og du husk om du ser meg, stopp opp og si hei.. Jeg vil gjerne ha en god klem også.

Deilig sol ute. Ta vare på deg selv du vakre deg.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es