Jeg tror kanskje allerede i fra da maleri av oss to
Jeg ønsket å gjøre den til helt
Perfekt

At jeg allerede da bomma på så mye

Men du og jeg føltes bare i fra akkurat den tilstanden jeg var den gang
Helt Perfekt

Jeg kan ikke si jeg følte feil
Jeg følte riktig der og da

Kjærlighet er Alltid Perfekt
Alltid rent
Alltid uskyldig

Blandet inn med ego, tilgivelse, hodet, hjerte, familien, nærmiljøet, alle energier en selv tillater vokse.
Ja det er uendelig mye og mangt som spiller inn. En kan gjøre ting enkelt

Men det er ikke alltid slik at en vil sette pris på det en får om en får det for lett.
jeg tror nemlig der jeg har «bommet» før. Altså det ble fort sex inn før det hadde en tid.

Men det er snakk om 5 år siden dette. Så en vokser jo inn mellom livet. Så jeg tenker, det er egentlig veldig sunt å begynne forsiktig. Eller i hele tatt bare være singel. Jeg kjenner meg ikke desperat etter en dude.

Selvom jeg kan virke jomfru i nød. Men så kommer jeg alltid på at jeg har to hender. Jeg kan ta av meg selv der også.
Men ja, selvom det blir aldri det samme. Men jeg orker ikke engang energi blanding nå om det ikke er virkelig verdt det.

Jeg trenger min peace of mind now more then ever.


Så på menyen har jeg å opplyse om at jeg tar betaling for alle mine tjenester på Jobb! Jeg er helt ærlig der og sier slik som det er, jeg klarer ikke å ta i mot betaling. Jeg trenger en coach rett og slett som kan veilede meg.

Det er som er godt med slike veiledning og coach utdanninger er at må selv gå til og få veiledning. Så det er WIN WIN. Fantastisk mulighet til å vokse og lære enda mer av seg selv.
Bli rett og slett bevisst på sine ting ute i fra en annen person perspektiv. Uten at det er tolkning/dømming i bildet.

kunst rett og slett. Fantastisk. Jeg jeg trenger studie veiledning også. Nå sitter jeg egentlig i badekaret og skriver med mobilen.

jeg skrev egentlig en dikt på Facebook siden min, men så ble det til blogg innlegg istedenfor.

Det har vært kjempe travelt uke. Helt digg rett og slett. Merket hvor mye energien min stiger av jeg har akkurat den mengden her av å jobbe.

utenom jeg følte meg utenfor alt mulig i dag. Men en kan ikke være superhelt hverdag.

Jeg er hvert fall ikke her for å imponere noen til å vinne en slag gull medalje for å spilt liksom beste menneske rollen.
nei altså, jeg gjør bare så godt jeg kan. Inni mellom alt det rare og merkelig jeg kan finne på å gjøre. Så gjør jeg faktisk mye godt.

Det som gir deg godt det får du gjerne ta til deg. Det som ikke gir deg noe rister du bare av. Så enkelt kan det også gjøres.

Facebook følgerne stiger, mens Instagram minker. Jeg vet Instagram sletter innaktive profiler. Men ja nesten lyst å klage til noen? Siri kanskje? ;p

Men ja moderen digital Kjærlighet, der vi skal presse greiene våres med andre. Der våres fantasier og over tolkning av tanker og greier som styrer hele showet noen ganger rett i vest før en har begynt engang…

men ja moderne digital kjærlighet, der alt foregår vist digitalt. Jeg lurer på om en treffes i hele tatt ? Eller skjer slikt bare hvert 30. Februar?

Så sant en ikke har ødelagt alt før en treffes da, med sjalusi og drama.

men så er det da greit å ha noen års erfaring med forhold. Også kan en ta i bruk det en har lært. Så sant en ikke feiger ut da. Og ikke finner noe mot til å snakke med sin utkårede. For det kan faktisk skje! Men jeg lar deg ikke henge der forvirret. Det gjør jeg ikke ..

men ja, tenk om vi alle liker noen som igjen liker noen andre ..

også når vi først møter vårt menneske og bare vet, ja da er det ekte.. så ekte så lenge det varer. Så lenge en er villig å jobbe sammen med det som ønskes å være felles mål.

jeg kjenner jeg er klar for å ha forhold med en som er glad i prate og glad i investere i forholdet vårt.
selvom jeg er passiv i bli kjent stadig.
men jeg er nå gammel sjel. Jeg gir ikke mer enn nødvendig til jeg treffer Mannen. Hvordan er du?

Men ja uten tillit så kommer en ingen vei, det er nå sikkert og vist. Men hvordan kan en ha tillit når en ikke har truffet hverandre engang ? Ja jeg vet jeg er healer. Jeg trenger ikke treffe deg for å kjenne deg.

Men likevel, ja jeg vet.. når jeg sa det høyt så ble det for dumt. Men ja Moderen digital kjærlighet. Der vil framtids babyer bli sikkert printet ut via wifi.. eller noe sånt..

Hvem som har mer riktig av sin kart av verden er da ikke viktig. Det som er viktig at vi forstår hverandre. At vi kan reagerer forskjellige på forskjellige ting.
At vi er sårbare mennesker og trenger Kjærlighet i bunn og grunn..

Egentlig det er det jeg ønsker mest, å bli forstått, en som kan gjøre meg trygg. En som meg selv bare ikke helt lik meg. En motsatt av meg, men likevel som meg..
Jeg vet at med min nesten total likhet hadde ikke gått nå i hele tatt.

Dessuten så er det livs lekser og slikt som kommer, en kan ikke styre karma som er ment. Men en står fritt fram til å velge. Vi ble født med fri vilje heldigvis.

Det som er viktigste å huske er at vi alle går gjennom de samme tingene. Bare vi er ment til forskjellige og opplevd ting annerledes. Det betyr ikke at du har mer rett enn jeg har. Det betyr bare at vi trenger å forstå hverandre mer…

Jeg kjenner jeg trenger fred rundt meg. En som kan skape fred med meg. Sjalusi og slikt dritt tilhører 3d jeg vet. Men jeg er da menneske, jeg kan bli sjalu jeg. Jeg ønsker ikke å gjøre min Mann sjalu, men noe sjalusi er sunt. Hvis ikke så tar vi bare hverandre for gitt.

Men ikke sånn en gjør ting med vilje for den andre skal bli sjalu. Det der er så 20 årene opplegg og turn off. Dessuten jeg ble ferdig med sånt for lenge siden nå. Jeg orker ikke å ha slikt forhold igjen. Selvom det blir slikt likevel.

Jeg har tross alt vokst likevel inni mellom for hver dag som går- Bare på ett år har vi alle vokst- Selvom noen går gjennom ting som kanskje ikke synes noe særlig på utsiden at det har skjedd noe.Men tro meg, ingen mennsker står stilt. Ingenting står stilt. Vi er alltid i bevegelse. Alt er energi og energi er alltid bevegelse.

Dette livet er så spennende. Jeg gleder meg til fortsettelsen så gleder jeg til å se mer av deg framover.

Ja driver og prøver meg fram på instagram og siden min på facebook. Inni mellom å være opptatt.

Du vakre deg, ikke ta ting personlig når mennesker trekker seg unna. Jeg selv tok dette så personlig ifjor. Jeg hadde en slik redsel i meg for å bli forlatt. Men så etter endel selvhealing. Så kjenner jeg meg mye tryggere.

Der før var redsel i blikket, har blitt byttet til Visdom og forståelse.

Jeg kjenner jeg gleder meg virkelig til å Elske den Mannen som aldri vil gå lei av å tilfredstille mitt hjerte. Vi kvinner, eller mange av oss kvinner. Jeg kan ikke snakke om alle. Men mange av oss har en slik omsorg rolle.

Så uansett hva enn vi ønsker og vrir og vender, så havner vi i der vi ønsker selv å vise omsorg, der vi kan være omsorgsfull. Dulle med Mannen vår, for han er bare så søt uansett hvor mongo han måtte være til tider.

Men slikt moderne digitalt verden blir Kjærligheten så “lame” altså alt slik som kommer naturlig tilstede blir jo bare borte. Jeg har ingen erfaring med dating på nett.

Ingen plass på nett har jeg dating erfaring. Jeg tenker jeg elsker meg selv her jeg går, jeg gjør ting riktig her jeg går. Jeg er lojal, min karma er ren. Så er den som er ment for meg, han finner nok veien til meg på ordentlig. Menn er født til å ta vare på sin kvinne. 

 Jeg tenker en Mann vil aldri gi fra seg meg frivillig til en annen Mann helt uten videre.. Han må da være sprø om han gjør noe så..

Kvinner er ikke laget for noen skal få ego boost av å ha gå rundt med vakre damer ved sin side. Men ja av en eller annen merkelig grunn, så dukker mange single damer fram når gutta får seg en finere kvinne.

Akkurat som dem tror det er noe dem går glipp av. Nei kjære deg. Duden er det samme. Det er bare energien der er match, som ikke er med deg kanskje….

Men ja det skal mye til å få imponere meg. Så jeg gleder meg til å se hvordan livet blir. Energi match er beste som er. Magisk rett og slett..

Vakre deg, dette var mine kvelds tanker.. tusen takk for du innom og leser hos meg. Om du befinner deg i digital kjærlighet verden. Gjør deg selv en stor tjeneste. Ikke ta ting personlig. Jeg tror det er beste rådet jeg kan gi der.

For til nå har jeg bare hatt positive opplevelser med å ikke ta ting personlig.
Med engang jeg har tatt ting personlig, så har det blitt sårt stemning for meg selv.. Men ja disse mennene dem er nå søte. Vi kan ikke leve uten dem og ikke leve med dem. Egentlig er det bra med kjæreste som har eget liv, vi kan være sammen. Så kan du reise hjem igjen til ditt.

Det er nydelig egentlig.. selvom det kan bli ensomt, men ja så lenge han ikke underholder så mange andre i tillegg da. Da er det slutt med engang.

Men ja fine menneske. Om vi bare aksepterte oss selv og alle følelsene våres og alt det vi er. Så hadde alt vært så mye enklere enn å presse fram ting som ikke er naturlig. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es