Jeg har funnet ut at om en skal overleve i blogg verden. Altså tjene store penger, så trenger en å se mest mulig ut som det som selger.

Og jeg er for naturlig, for enkel kanskje til å selge sånne produkter som bare er ute etter salg. Og folk kjøper uten å tenke at forbrukeren blir lurt her.

Helt sinnsykt med kjøpe hysteri, så mye det er av alt. Har du lagt merke til? All varene som er til salgs.. I alle butikker. Hvor kommer alle disse varene i fra? Hva er det egentlig som skjer?

Hvorfor driver vi å eksploderer i over forbruk av alt. Det går så fort, at jeg kjenner at jeg mister pusten bare av å være tilstede her og skrive dette nå..

Men ja en kan miste pusten og en kan miste lysten. En kan miste håp, en miste grunn. En kan føle seg noen millioner år og er helt i fra annen verden. Og en kan ja.. en hel ting rett og slett.

Skriver jeg nå? Jeg har hatt skrivesperre så lenge at jeg ikke husker engang hvordan var skrive stilen min tidligere..

Akkurat som totalt sperre.. alt borte. System overload rett og slett.. og godt var det..


litt dikt har det da blitt. Men en kan ikke miste sin sinnssyk for så være i sin fulle fem for så overleve leve i denne Matrix Verden. Der 3D er normalt. 5D så er du i fra annen Verden. Jeg føler meg i fra annen Verden. Så vi er nok to om å føle på den måten. Så det er egentlig ingen grunn til noen av oss heve oss over hverandre. 
Kanskje på tide å akseptere vi er bare forskjellige. Våkne tiden er over. Det er bare slik det er.

Men ja det betyr ikke at det ikke finnes håp for menensker. Om du tolket det slikt så har du misforstått kraftig, det er ikke det jeg mener hvert fall.
Hva andre sier for det stå for det selv.

Jeg tenker en våkner alltid til en ny bevishet. Det er ikke slik at en bare stopper opp og aldri utvikler seg videre. Men oss som ble født rundt i samme tid, om mennesker på din alder ikke har våknet til nå. Så er det ei heller mening med dem skal våkne. La dem seile sin egen sjø..

Men mennesker er mennesker, så lenge vi er snille og gode, tar vare på hverandre og er glad i hverandre..


Vi er alle forskjellige. Det finnes ingen som er bedre enn den andre. Vi er alle merkelig skrue. Det er bare å finne en som en har lyst å glede i denne Verden. For en føler det er noe der som er Rett og Riktig.

Det er tid for alt, tid og tanker for alt. Ting skjer og vi lærer på veien.
Vi er her sammen, som søstre og brødre…

Det å ta vare på hverandre og se på hverandre som likeverd. Det å bli behandlet riktig uansett hvem du er.

Jeg har veldig mye i meg. Det er nå sikkert og vist.

Du gjør det som føles rett for deg og skaper tillit der du er.

Du trenger rett og slett å bare være deg selv. God nok som du er ..
Du trenger å kjenne på at du fortjener alt godt som er ment for deg. DU Fortjener Kjærlighet. Ekte god Kjærlighet som prøver..

Du fortjener godt. Ikke for du er så jævla skummel og har makt over noen eller ett eller annet rart noe.. men bare for du er som du er. Du er god medmenneske. Du har stort hjerte. Du er vakker menneske og gjør så godt du kan.

Du fortjener det beste som er, husk ALLTID det. Det går opp og det går ned… Tro meg det går opp og det går jævlig langt ned noen ganger. Så langt ned at du tror nå er det slutten. Nå overlever du ikke noe mer. Og vet du hva, de mennesker som sier så det er faktisk dem som aldri tar sitt liv.

Dem som tar sitt liv. Dem kringkaster ikke slikt på sosial media som visse bloggere kan gjøre.. som feks meg selv…
Det er mye healing i å heale seg selv i fra alt som er. Shadow work er virkelig saker det trenger du å vite.

Men ja det går opp også, sakte men sikkert. Jeg gleder meg til flere menneskemåter. Jeg kjenner jeg føler meg klar for noe helt annet.

Jeg kjenner at jeg trenger å holde kjeft og bare sitte litt på hendene og si

Tusen Tusen Tusen TAKK til alt og det gode som måtte komme på min vei.

<3 Jeg takker ydmykt til ALLE dere som er. Også ber jeg til Universet om å beskytte meg og ALLE dem jeg er Glad og har i mitt hjerte.. <3

Jeg åpner opp armene mine nok engang og Sier Ydmykt Takk til ALT DET GODE jeg og mine Fortjener kommer Lett til oss framover.
Med Kjærlighet og Glede akseptere vi alt som måtte dukke opp.
Sende Kjærlighet til dem som måtte snu ryggen sin mot oss..

Jeg takker nok engang ydmykt og ønsker ALT velkomment med åpent hjerte og sinn til ALLE OSS ALLE. 

Måtte det Dale Velsignelser til Oss Alle Uansett hvem enn vi er og hvor enn vi er i denne Verden. Måtte Kjærlighet Alltid Vinne. Måtte vi Alltid se hverandre med Kjærlighet. Måtte vi alltid forstå vi har alle såre punkter, Måtte vi alle vise hverandre mer omsorg og glede.

Måtte du ALLTID FØLE DEG ELSKET HVOR ENN DU ER.. Du Vakre Fantastiske Menneske.. <3

Du vakre fine deg. Lag deg selv Kjærlighetsfullt Liv

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es