Deilig behagelig Harrytur har vi også hatt..
Jøss går det an virkelig? Men ja altså Strømstad sentrum er det jo kjøpesenter der, ganske stor egentlig, men det er ikke mange butikker der. Nok til vårt behov. Vi kjøper egentlig ikke stort for tiden.

Har merket hvor stort alt egentlig er for oss to her. Vi klager ikke. Vi er svært så takknemlig så. Trenger ikke å reise langt av gårde for å skjønne at vi har det helt greit her vi er.

Å være sin egen huseier er beste som finnes, for ingen andre kan komme og bestemme over hodet ditt.

Men ja kjøpesenteret ja, Willys matbutikken er jo der, det har blitt helt annerledes der enn da jeg bodde i Sverige for 14/15 år siden. Anbefaler virkelig Willys morsomt å handle billig gitt. Masse økologisk hadde dem også. Minus fant ingenting glutenfritt. Så det var bomtur dit.

Men ellers helt nydelig. Føles som å være helt vanlig ukedag i Sverige, selvom det var søndag vi var der. Det var nesten ingen mennesker der. Helt nydelig for meg som er folkesky i kjøpesentere rundt jule tider.

Vi fikk til å med besøke Steinen til pappa Glenn, jeg klapper meg selv hardt og godt på skulderen for jenta mi ikke har samme forhold til døden som oss andre. Altså vi som ikke har opplevd å miste foreldre i ung alder.

Her om dagen så kom hun til meg med en stein og sier, jeg har funnet denne til deg og det skal jeg legge på steinen din når du dør.
Jeg sa bare, takk så hyggelig tenkt av deg.Men ja i dag savnet hun pappa Glenn, det gjør virkelig vondt å bære på sorg til barna sine. Sorgen dem bærer og du ikke kan ikke gjøre noe annet enn å være der, trøste og ikke minst nødt til å være sterk for dem, for deg selv.

Hjerte mitt har allerede blødd mye for Adelina altså, helt hun var i magen. Den jenta har virkelig gitt mamma masse hjertesorg. Ikke annet enn jeg virkelig blir såret på hennes vegne.

Hun fortjener beste som er. Hun er engel, så snill og god. Hun FORTJENER ALT!! Men så har hennes karma vært litt merkelig. Jaja vi skal vel lære noe av dette også..
Dessuten vi har tatt så mye på avstand nå. Så det sårer ikke ikke nå i hele tatt. Dessuten så er det deres tap dem som ikke ønsker å ha henne i sitt liv.. Så Big Fuck You til deg du som går glipp av henne tenker jeg da!! :-))

Men hvor var jeg egentlig?


Desember er veldig merkelig tid for meg, jeg kan ikke engang huske hvordan det var før dette. Det er rart altså, jeg kan ikke engang gjør en liten ting før karma biter meg i stumpen.

Jeg tenker hvordan kan noen andre gå? Nei jeg vet egentlig ingenting om noe jeg.. så lenge jeg sover godt om nettene, så får andre stå selv ansvarlig for sine shit..

Men likevel desember er ingen god tid for meg, men siste dagene har jeg smilt masse ekte smil altså, det har vært godt å smile.

Litt uforståelig det er nå så, men samtidig ikke. Jeg tenker det er vel en grunn til jeg føler det så sterkt som jeg gjør. Men vi får se, slike følelser trenger å gå begge veier. Men jeg skjønner ikke hva som skjer egentlig..

Ta ting som det kommer er best egentlig,

Jeg tenker jeg har lært mye siste året, at en kommer ingen vei med tolke ting. Hverdagen sin. Det er fint med å lese ting som gir oss håp og glede. Det er nydelig ting å ha noe som gir en håp.

Men også huske på å ikke bli så opphengt i det. Det kan bli usunt også. Det er viktig å riste i fra seg litt ting som en har gjort seg avhengig av. For så kanskje etter stund så ser en på det med litt andre øyner når en går tilbake og ser på det.

Men ja vi mennesker vi trenger da hverandre for å overleve det er nå sikkert.

Jeg har gjort min del på sosial media en god stund, nå føler jeg driver og bare tar mer og mer avstand. Det betyr ikke at jeg ikke følger med. Og ja selvom jeg stadig rydder i vennelista mi og sletter, så betyr det ikke at vårt eventyr er over.


Jeg bruker mange dager på denne. Det er nå godt å skrive selvom jeg er skrivesperre periode kjenner jeg. Jeg er ikke det heller. Jeg er litt i tenkeboksen.

Jeg kjenner jeg går mer og mer for å velge meg selv stadig vekk. Altså skape mine egne greier. Uff av meg, altså jeg vet jeg har MASSE greier… men er du glad i meg, så vil du synes jeg er bare søt så..

Men jeg tenkte det er vel på tide å skape enda mer, jeg nyter mitt eget selskap, jeg har det helt greit her jeg er.
Jeg har ikke slått meg til ro med dette livet slikt, men akkurat nå for vinteren her nå. Så har jeg det.

Vinteren i Norge eller Norden handler om å overleve uten sol og varme. Det handler om å holde seg varm og ikke bli snødd inn eller fryst fast. Den som har gir og de aller fleste hjelper hverandre når en sitter fast en plass.

Men nå snart snur Solen vår. Tenk så deilig når det begynner igjen allerede å bli lysere og varmere tider. Jeg gleder meg, tenk nå snart er det tid for Våren..

Men hva er greia mi da? Jeg tror det er rett og slett kontakt jeg er sugen på, altså ekte kontakt. Alle har sin tid og greier, det er ikke så at en kan besøke folk for tiden. Dessuten hvem orker å dra i hele tatt på besøk i denne tiden av året..

Jeg har lært hva jeg trenger og hva jeg vil ha. Jeg har også lært at tiden er min bestevenn. Også har jeg lært at å si ting som det er. For da slipper jeg å angre.

Etter 2 mislykka ekteskap, kan en vel si at en har mistet troen på for alltid. Men jeg har også lært at selvom det er ikke for alltid så er det likevel nydelig minne jeg aldri ville vært foruten.

Jeg takker til alt av minner som har vært og gleder meg til ny deilig eventyr..

Livet er hardt ja, men med litt godsnakk og smil, tillit og kjærlighet så går alt så mye bedre så. Jeg har hvert fall troa på det finnes en for enhver der ute.
Alle tiltrekker seg hverandre når tiden er inne..

Du nydelige vakre sjel. Jeg er så glad i deg. Ta godt vare på sjelen din. Du er Verdifull, Du er Nydelig! Du er fantastisk akkurat slik som du er.. Selvom livet er tøft, vi gjør feil på veien. Så betyr det ikke at alt håp er borte. 

Vi er da mennesker, om vi ikke gjør feil så lærer vi heller aldri noe heller. Vi lærer av alt vi gjør på godt og vondt. Jeg tenker det er nå godt å føle godt å kjenne seg menneskelig enn å bare eksistere.

Du deilige menneske, ta vare på sjelen din og kroppen din i denne tiden. Energien din likedan.

Vær snill og vær ekstra mamma/pappa/søster/bror/medmenneske nå i denne tiden..

Take care og lag deg noen gode rolige dager, nyt tiden din akkurat der du er, skap deg gode minner.. 🙂ESSANTE ORGANICS

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es