Jeg har det bare i meg, ikke for jeg har gjort så mye av det nå i dette liv. Men da jeg var Egyptisk dronning i min tid engang. Jeg har prøvd å finne hvem jeg kunne ha vært.

Men jeg lar det ligge med spenningen om ikke vite helt, men bare likevel Vet. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Men ja det har fått meg til å reflektere litt sånn over livet mitt og den personen jeg er. Altså jeg lurer på om jeg vil noen gang finne deg? Du som er min tvillingsjel. Jeg har sett deg i mange. Altså energimessig så klart.

Men så også tenker jeg, kanskje jeg kommer til å ende opp å være helt alene, med tanke på vil jeg noen gang bli fornøyd? Hahaha

Ikke at jeg er prippen altså. Jeg har gitt mine menn mange sjans opp gjennom livet og dem som kjenner meg, vet jeg har ikke vært kravstor hva angår mannfolkene mine. Min mor har alltid sagt til meg, du Azi, du finner dem i Museum. Dem burde vært utstilt der. Fantastiske mamma min, Haha..

Men ja det gir meg da informasjon om hva slags kvinne jeg har vært tidligere. Og hva jeg er nå i dag.Jeg har egentlig ventet nok føler jeg. Men samtidig så blir jeg alltid tiltrukket av menn som ikke er unplugged i hele tatt. Så hva er egentlig greia mi da?

Å bli tiltrukket av slike personligheter og energi, og det positivet er jo at dem begynner å se verden med annen blikk.
Begynne å tenke litt selv rett og slett og det er jo bra ting synes jeg da. Men ja jeg har det å trollbinde menn. På godt og vondt.

Det finnes dem som ikke kan fordra meg i hele tatt. Men dem smiler jeg ekstra til og er enda mer hyggeligere med.
Ikke annet enn det er jo veldig komisk. Vanligvis er det prat om voksne menn sånn ca over 180 cm +++ høy, og jeg er lita kvinne på rundt 150 cm. Hva er det av meg som truer deg?

Om det ikke er komisk så er ingenting annet det heller. haha
Men ja nok om det…For en intens energi har det vært. Kjentes som gjenoppretting rett og slett. Det tar jo en tid før telefon til å med slår seg på igjen etter en slik runde. Så jeg tenker vi mennesker er jo litt mer komplisert enn som så.. det er ikke rart det har tatt sin tid å føle seg hel igjen.

Så kanskje derfor har det tatt litt tid før vi kjenner oss unplugged etter denne runden.

Det er ikke prat om å være våken eller fortsatt være i blant de sjelløse. Altså sove. Nå er det så enten er du unplugged. Ellers så er du endel av Matrix. Sånn er det bare. Det er ikke noe inni mellom.

Jeg selv har lekt litt sånn fram og tilbake. Vært stor tviler. Men det har jeg alltid sagt om meg selv at jeg er.

Jeg har ikke hatt god erfaring med valg av menn tidligere, ingen av mine turde å heie meg fram slik som jeg heiet på dem. Slike ting skal gå begge veier.

Jeg kjenner jeg føler meg ganske så klar til å ta i mot ros selv og ikke bare være den som gir og gir hele tiden. Dessuten slike ting trenger en bare å ha i seg.

Jeg kan ikke forvente at jeg får dekket slike behov av de type menneskene jeg har ønsket å være sammen med tidligere. Det betyr ikke at det har vært noe galt med dem.

Det betyr bare at vi har vært totalt forskjellige for hverandre. Og det er jo bra egentlig. Det er jo slik vi lærer.Jeg tenker alle forholdene jeg har vært i har aldri vært noe feil egentlig, det har vært lærdom på godt og vondt.

Selvom en vet jo sånn ca på forhånd i alle forhold hvordan dette vil ende, men hjerte sier alltid so fusking what, go for it for fuck sake! Og du det er helt riktig faktisk.

En skal alltid følge hjerte sitt, så sant det går begge veier. Hvis ikke det går begge veier, så er det bare bortkastet tid og energi på fantasi!

Jeg eier ikke pokerfjes jeg da, så alt ettersom smilet mitt med mine menn, så kan en se hvor lykkelig jeg er.Men ja, jeg gleder meg til treffe deg du deilige vesen. Men først er det vinter og desember, familie og slikt. Jeg gleder meg til så mye framover. Kjenner at det er blir alt mulig og deilig framover.

Det største jeg har lært i 2019, ikke tvinge fram noe som helst, ikke vente på noe eller noen. Ikke kaste bort noen sin tid og ikke la noen kaste bort min. Ta sjanser uansett hva det måtte være.

Og ja selvom hodet ikke alltid skjønner hvorfor hjerte velger som den gjør, men hjerte har sine egne grunner hjernen ikke forstår. Så dem to vil nok aldri være enig om hvem som har rett.

Så i mellom tiden mens dem to prøver å komme fram til enighet.
Har jeg mistet mitt sinn helt. Jeg har danset som vill kvinne på kjøkkenet mitt. Ikke brydd meg om noen verdens ting enn å slå meg løs og se skikkelig dum ut for meg selv.

Jeg vet ikke om jeg har lyst å bytte bort denne freden med noen. Men samtidig blir jeg dratt bort til denne deilige beast av en vesen… mhmm

Nei nå har jeg ramlet helt ut av skrivingen. Men det virker som harddisken min begynner å komme seg sånn ca tilbake. Jaja stakkars jeg er jo trossalt gammel utdatert 1979 modell. Så ting går bare saktere og saktere jo eldre en blir vist..
Det er helt greit nok for min del det også..

Men nå er det kjempe sent og jeg vil ta helg- Nå har jeg skrevet i dette i nesten hel uke. Nå har jeg ikke noen flere ord å skrive.

Du deilige deg, lag deg selv nydelig helg. La ting skje slik det skjer. Ikke stress med all julegave greier.

Vær heller der for noen, gi klem, smil og bare vær tilstede til noen som trenger en å være der.

Det er ikke alltid summen av det du har kjøpt som teller. Det er faktisk bare det at du ble husket av noen. Tenker jeg da.

Selvom ja jeg kan til tider være big spender selv altså, men likevel la oss ha noe av dette i bakhodet alle sammen..

Og du stor god bamseklem til akkurat deg.. Kan du holde hardt rundt meg når du ser meg?

Natti natt sove søtt og drøm masse søtt eller god morgen, god dagen alt ettersom … ;p


ESSANTEORGANICS!!!ttp://www.essanteorganics.com/azadeh

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es